Дорохович, В. В. Розробка рацiональних технологiй дiабетичних борошняних кондитерських виробiв на основi фруктози [] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидатата технiчних наук / В. В. Дорохович ; Мiнiстерство освiти i науки України, Київський державний торговельно-економiчний унiверситет. - Київ, 2000. - 20 с. - Библиогр.: с.16-17 Перевод заглавия: Разработка рациональных технологий диабетических мучных кондитерских изделий на основе фруктозы
Кл.слова (ненормированные): мучные кондитерские изделия -- технологии -- фруктоза -- моносахариды -- промышленная технология -- Украина -- зарубежные страны -- авторефераты диссертаций Доп.точки доступа: Мiнiстерство освiти i науки України; Київський державний торговельно-економiчний унiверситет Экземпляры всего: 1 ХР (1) Свободны: ХР (1) |
Лементар, С. Ю. Удосконалення технології кристалiзацii фруктози [] : автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технiчних наук / С.Ю. Лементар ; Український державний унiверситет харчових технологiй. - Київ, 2000. - 18 с. - Библиогр. в конце кн Перевод заглавия: Совершенствование технологии кристаллизации фруктозы
Кл.слова (ненормированные): технология -- кристаллизация -- фруктоза -- концентрирование -- ПАВ -- глицерин -- кристаллическая заправка -- режим перемешивания -- зарубежный опыт -- зарубежные страны -- Украина -- авторефераты диссертаций Доп.точки доступа: Український державний унiверситет харчових технологiй Экземпляры всего: 1 ХР (1) Свободны: ХР (1) |