На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (896)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (12)Аграрные издания НАН Беларуси (115)Органическое сельское хозяйство (1)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ЖИРЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 12
1.

Fats and oils in human nutrition/FAO,World Health Organization. - 1994
2.

Miller G. Manuals of food duality control/Miller G.; FAO. - 1992
3.

Guide to specifications for general notices general analytical techniques identification tests test solutions and other reference materials/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - 1991
4.

Food Balance Sheets/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2003
5.

Development of criteria for acceptable previous cargoes for fats and oils. Report of a Joint FAO/WHO Technical Meeting, Bilthoven, Netherlands, 7-9 November 2006/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization, National Institute for Public Health and the Environment. - 2007
6.

"Fats and fatty acids in human nutrition", joint FAO/WHO Expert Consultation(2008;Geneva). Annals of nutrition & metabolism: jornal of nutrition, metabolic diseases and dietetics/"Fats and fatty acids in human nutrition", joint FAO/WHO Expert Consultation (2008 ; Geneva) , International Union of Nutritional Sciences, Federation of European Nutrition Societies № 55 (1-3). - 2009
7.

Fats and fatty acids in human nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
8.

Food outlook. Global market analysis. - 2011
9.

Second international congress on seafood technology on sustainable, innovative and healthy seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
10.

Food Outlook - May 2019. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2019
11.

Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
12.

Globefish highlights. - 2017
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси