На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1262)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (18)Аграрные издания НАН Беларуси (135)Органическое сельское хозяйство (13)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=КОНТРОЛЬ КАЧЕСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 86
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-86 
1.

Farm-made aquafeeds/Ed.by Michael B.New,Tacon A.G.J.,Csavas I.. - 1995
2.

Quality assurance for small-scale rural food industries/Fellows P., Axtell B., Dillon M.. - 1995
3.

Legislation governing food control and quality certification/Chiaradia-Bousguet J.. - 1995
4.

Assurance of seafood quality/H.H.Huss. - 1994
5.

Manual of food guality control/FAO. - 1993
6.

Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
7.

Krell R. Value-added products from beekeeping/Krell R.; FAO. - 1996
8.

Litamoi J. Quality control testing of contagious bovine pleuripneumonia live attenuated vaccine/Litamoi J., Palya V.J.; FAO. - 1996
9.

Mowat N. Vaccine manual. The production and quality control of veterinary vaccines for use in developing countries/Mowat N., Rweyemanu M.. - 1997
10.

Assuring Food Safety and Quality/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome), World Health Organization (Rome). - 2003
11.

Aquaculture development 1: Good aquaculture feed manufacturing practice. - 2001
12.

Food hygiene: basic texts/Codex alimentarius commission. - 2004
13.

Use of phosphate rocks for sustainable agriculture/ред.: F. Zapata, R. N. Roy. - 2004
14.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
15.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
16.

Probiotics in food. Health and nutritional properties and guidelines for evaluation/Joint FAO/WHO Expert Consultation on Evaluation of Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk with Live Lactic Acid Bacteria (1 - 4 October 2001 ; Cordoba) , Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food (30 April - 1 May 2002 ; London). - 2006
17.

Панъевропейская конференция ФАО/ВОЗ по безопасности и качеству пищевых продуктов(25-28 февраля 2002; Будапешт).Заключительный доклад. - 2003
18.

Strengthening national food control systems. - 2006
19.

Understanding the Codex alimentarius. - 2006
20.

Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters. - 2005
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-86 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси