Поисковый запрос: (<.>K=ПИЩЕВАЯ ЦЕННОСТЬ<.>) |
Общее количество найденных документов : 823
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| 25 вопросов и ответов по органическому сельскому хозяйству/Центр экологических решений. - [2012?]
|
>2.
| An overview of research concerning the nutritional value of milk of cows/B. Micinski [и др.] // Сельское хозяйство - проблемы и перспективы. -Гродно:ГГАУ, 2018. т.Т. 41:Зоотехния.-С.С. 298-307
|
>3.
| Aplocina E. The effect of breed-type and feeding on goat tmeat quality indices/E. Aplocina, J. Spruzs // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства. -Горки, 2011. т.Вып. 14,N ч. 1.-С.49-54
|
>4.
| Condition and optimisation of children athletes protein-energy metabolism/D. A. Shkurupiy [и др.] // Наука, питание и здоровье. -Минск:Беларуская навука, 2017.-С.С. 103-107
|
>5.
| "Energy-smart" food for people and climate. - 2011
|
>6.
| Global report on the state of dietary data/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Intake – Center for Dietary Assessment. - 2022
|
>7.
| Integration of environment and nutrition in life cycle assessment of food items: opportunities and challenges/S. McLaren [et al.]. - 2021
|
>8.
| Jeziorek K. Adult consumer demands of apple eating quality in Poland/K. Jeziorek, K. Tomala, A. Soska // Совершенствование сортимента плодовых, ягодных, орехоплодных культур и винограда в современных условиях хозяйствования. -Самохваловичи, 2007.-С.137-143
|
>9.
| Menza V. Eating well for good health: lessons on nutrition and healthy diets/V. Menza, C. Probart. - 2013
|
>10.
| Milk and milk products/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
|
>11.
| Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations, USAID, Food and Nutrition Technical Assistance III Project, Калифорнийский университет в Дейвисе. - 2016
|
>12.
| Nutrition Challenge Badge. - 2017
|
>13.
| Potato in progress: science meets practice/ред. A. J. Haverkort, P. C. Struik. - 2005
|
>14.
| Regional overview of food insecurity - 2016: the food insecurity transition. Europe and Central Asia. - 2017
|
>15.
| Schroder M.J.A. Food Quality and Consumer Value/M.J.A. Schroder. - [2003?]
|
>16.
| The international year of fruits and vegetables, 2021/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2020
|
>17.
| Vornic A. Fish: know it, cook it, eat it/A. Vornic. - 2022
|
>18.
| Woynarovich A. Field guide to the culture of tambaqui (Colossoma macropomum, Cuvier, 1816)/A. Woynarovich, R. Van Anrooy. - 2019
|
>19.
| Абизов Е. А. Виды рода лох (Elaeagnus L.), интродуцированные в России, и их лекарственно-пищевая ценность/Е. А. Абизов, В. С. Бабаскин, О. Н. Толкачев ; рец.: В. Н. Зеленков, А. А. Маркарян. - 2014
|
>20.
| Авдеева О. Ю. Технологические аспекты производства капсулированной икры/О. Ю. Авдеева // Совершенствование технологий и оборудования пищевых производств. -Несвиж, 2007. т.Ч. 1.-С.230-232
|
|
|