Вид документа : Монографическая серия
Шифр издания : 577641
Заглавие : Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods : Risk characterization of Salmonella spp. in eggs and broiler chickens and Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods (30 April-4 May 2001)
Выходные данные : Rome, 2001
Колич.характеристики :38 с
Коллективы : World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (30 April-4 May 2001; Rome)
Серия: Food and Nutrition Paper; 72
Примечания : Библиогр. в конце кн
ISBN, Цена 92-5-104608-5: 520, 520, р.
УДК : 579.842.14 + 619 + 637.4.05
Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): оценка качества--безопасность--гигиена--болезни птиц--продукция сельского хозяйства--сальмонеллы--куры--яйца пищевые--бройлеры--микробиология--ветеринария--зарубежные страны--зарубежный опыт--италия--2
Экземпляры :ОКД/F/577641(1)
Свободны : ОКД/F/577641(1)

Доп.точки доступа:
World Health Organization; Food and Agriculture Organization of the United Nations; Joint FAO/WHO Expert Consultation on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Foods (30 April-4 May 2001 ; Rome)