Шифр: М03031230/2011/3
   Журнал

Мясное дело [Текст] : производственно-практический журнал/ ЧП "КОРСАР". - Киев, 2001 - - 2014. - Выходит ежемесячно
2011г. № 3
Содержание:
НОВОСТИ. - С.6-9
ВЫСТАВКИ
Мiжнародний форум харчовоi промисловостi та упаковки. - С.10-11
Мiжнародна спецiалiзована виставка "Молочна i мясна iндустрiя ХХI столiття". - С.31
ТЕХНОЛОГИИ
Баль-Прилипко, Л. В. Сучаснi способи інтенсифікації посолу м'ясноi сировини / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда. - С.12-13
АСПЕКТЫ ОТРАСЛИ
Бабков, М. I. Дослiдження процесу пiдморожування i холодильного зберiгання кiльки чорноморськоi / М. I. Бабков, О. С. Тiтлов, С. М. Кудашев. - С.14-17
Чем выше технология - тем выше риск. - С.18-19
Волчок, В. О. Фазова рiвновага "рiдина-пара" бiнарних сумiшей / В. О. Волчок. - С.20-22
КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТЬ
Векслер, Е. Подход к основам науки о качестве с учетом идей синергетики / Е. Векслер, А. Лойкова. - С.29-30
ИНГРЕДИЕНТЫ
Баль-Прилипко, Л. В. Характеристика та класифiкацiя бiологiчно активних добавок / Л. В. Баль-Прилипко. - С.24-27
НА ДОСУГЕ
Астропрогноз на апрель 2011 г. - С.32
ПОДПИСКА. - С.34
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)