На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (2864)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (46)Аграрные издания НАН Беларуси (451)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (4)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=РАЦИОНЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 26
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-26 
1.

Lin E. Production and processing of small seeds for birds/E. Lin. - 2005
2.

Economics of aquaculture feeding practices in selected Asian countries/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
3.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 1: Making the case for rights-focused and rights-based monitoring. - 2008
4.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 2: An overwiew of approaches and tools. - 2008
5.

Развитие аквакультуры/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций Приложение 1. - 2010
6.

Tacon A. G. J. Feed ingredients and fertilizers for farmed aquatic animals/A. G. J. Tacon, M. Metian, M. R. Hasan. - 2009
7.

Walli T. K. Crop residue based densified total mixed ration: a user-friendly approach to utilise food crop by-products for ruminant production/T. K. Walli, M. R. Garg, H. P.S. Makkar. - 2012
8.

Garg M. R. Balanced feeding for improving livestock productivity. Increase in milk production and nutrient use efficiency and decrease in methane emission/M. R. Garg ; ed. H. P. S. Makkar. - 2012
9.

Sustainable diets and biodiversity: directions and solutions for policy, research and action/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - [2012]
10.

The state of food and agriculture, 2013. Food systems for better nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
11.

Menza V. Eating well for good health: lessons on nutrition and healthy diets/V. Menza, C. Probart. - 2013
12.

Improving diets and nutrition. Food-based approaches/Food and Agriculture Organization of the United Nations, CABI. - 2014
13.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations, USAID, Food and Nutrition Technical Assistance III Project, Калифорнийский университет в Дейвисе. - 2016
14.

Designing nutrition-sensitive agriculture investments/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2015
15.

Региональный обзор по продовольственной безопасности - 2016: изменение положения дел с продовольственной безопасностью. Европа и Центральная Азия. - 2017
16.

Guidelines on assessing biodiverse foods in dietary intake surveys/G. Kennedy [et al.]. - 2017
17.

"Development of voluntary guidelines for the sustainability of the Mediterranean diet in the Mediterranean region"(2017;Valenzano). Development of voluntary guidelines for the sustainability of the Mediterranean diet in the Mediterranean region/"Development of voluntary guidelines for the sustainability of the Mediterranean diet in the Mediterranean region" (2017 ; Valenzano) . - 2017
18.

Nutrition Challenge Badge. - 2017
19.

Water pollution from agriculture: a global review/J. Mateo-Sagasta [et al.]. - 2017
20.

Regional overview of food insecurity - 2016: the food insecurity transition. Europe and Central Asia. - 2017
 1-20    21-26 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси