На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1386)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (18)Аграрные издания НАН Беларуси (130)Труды белорусских ученых-аграриев (3)Органическое сельское хозяйство (1)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (11)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ОВОЩИ<.>)
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 14
1.

Commodity review and outlook . - 1995
2.

Directory of FAO statutory bodies and panels of experts as of August 1996/FAO. - 1996
3.

Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
4.

Barbosa-Canovas G.V. Freezing of fruits and vegetables. An agribusiness alternative for rural and semi-rural areas/G. V. Barbosa-Canovas, B. Altunakar, D. J. Mejia-Lorio. - 2005
5.

Fresh fruits and vegetables/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
6.

Implementing programmes to improve safety and quality in fruit and vegetable supply chains: benefits and drawbacks/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2008
7.

Marshall E. Make money by growing mushrooms/E. Marshall, N. G. Nair. - 2009
8.

Nichols M. Growing vegetables for home and market/M. Nichols, M. Hilmi. - 2009
9.

Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs. - 2008
10.

Marshall E. Traditional fermented food and beverages for improved livelihoods/E. Marshall, D. Mejia. - 2011
11.

Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
12.

The international year of fruits and vegetables, 2021/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2020
13.

Safety and quality of water used with fresh fruits and vegetables/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
14.

Ranking of low moisture foods in support of microbiological risk management/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2022
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси