На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог БелСХБ- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Аграрные издания НАН Беларуси (41)Библиотека-депозитарий ФАО (15)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ПИЩЕВЫЕ РАЦИОНЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 189
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Animal health and welfare in organic agriculture/ред.: M. Vaarst [et al.]. - 2004
2.

Basic animal nutrition and feeding/W. G. Pond [et al.]. - 2005
3.

Condition and optimisation of children athletes protein-energy metabolism/D. A. Shkurupiy [и др.] // Наука, питание и здоровье. -Минск:Беларуская навука, 2017.-С.С. 103-107
4.

Global report on the state of dietary data/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Intake – Center for Dietary Assessment. - 2022
5.

Guidelines on assessing biodiverse foods in dietary intake surveys/G. Kennedy [et al.]. - 2017
6.

Improving diets and nutrition. Food-based approaches/Food and Agriculture Organization of the United Nations, CABI. - 2014
7.

Menza V. Eating well for good health: lessons on nutrition and healthy diets/V. Menza, C. Probart. - 2013
8.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 1: Making the case for rights-focused and rights-based monitoring. - 2008
9.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 2: An overwiew of approaches and tools. - 2008
10.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
11.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations, USAID, Food and Nutrition Technical Assistance III Project, Калифорнийский университет в Дейвисе. - 2016
12.

Nutrition Challenge Badge. - 2017
13.

Nutritional approaches to arresting the decline in fertility of pigs and poultry/ред. J. A. Taylor-Pickard , L. Nollet. - 2006
14.

Recent Developments in Pig Nutrition/ред.: D. J. A. Cole, W. Haresign. - 1985
15.

Regional overview of food insecurity - 2016: the food insecurity transition. Europe and Central Asia. - 2017
16.

Sustainable diets and biodiversity: directions and solutions for policy, research and action/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - [2012]
17.

The state of food and agriculture, 2013. Food systems for better nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
18.

Water pollution from agriculture: a global review/J. Mateo-Sagasta [et al.]. - 2017
19.

Абонеев Д. В. Взаимосвязь уровня кормления овцематок с их продуктивностью, морфометрическими отличиями последов и живой массой потомства/Д. В. Абонеев // Научные основы повышения продуктивности сельскохозяйственных животных . -Краснодар, 2011. т.Ч. 1.-С.4-6
20.

Абрамович Н. В. Разработка рациона питания детей младшего школьного возраста на основе продуктов с заданным содержанием пищевых волокон/Н. В. Абрамович, А. Ю. Болотько, Д. Д. Овсянникова // Наука, питание и здоровье. -Минск:Беларуская навука, 2017.-С.154-158
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси