Поисковый запрос: (<.>K=химический состав<.>) |
Общее количество найденных документов : 818
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Kampuse S. Changes of blackcurrant puree chemical components after frozen storage/S. Kampuse, D. Seglita, I. Skrupskis // Плодоводство. -п. Самохваловичи, 2005,N Т. 17, Ч. 2.-С.282-286
|
>2.
| Kampuss K. Chemical composition of 12 blackcurrant genotype berries/K. Kampuss, H. L. Pedersen // Плодоводство. -п. Самохваловичи, 2005,N Т. 17, Ч. 2.-С.277-281
|
>3.
| Kopytowski J. Strawberries: from cultivation to nutritional and health properties/J. Kopytowski, J. E. Bojarska // Плодоводство. -п. Самохваловичи, 2005,N Т. 17, Ч. 2.-С.333-338
|
>4.
| Labokas J. The use of correlation tests for studying natural diversity in Rubus Idaeus/J. Labokas, L. Balciuniene // Плодоводство. -п. Самохваловичи, 2006. т.Т. 18,N ч. 2.-С.214-219
|
>5.
| Marcinkonis S. Soil pollution state as affected by different soil fertility regulation measures/S. Marcinkonis, S. Lazauskas, V. Masauskas // Почвоведение и агрохимия. -Минск, 2005,N № 1(34).-С.367-370
|
>6.
| Oil content in chickpea seeds of the national collection of Ukraine/N. A. Vus [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя аграрных навук. -Минск:Беларуская навука, 2021. т.Т. 59,N № 2.-С.198-204
|
>7.
| Ozcan M. M. Effect on human health and bioactive components of linseed/M. M. Ozcan, Z. Degerli // Пищевая промышленность: наука и технологии. -Минск, 2019. т.Т. 12,N № 3(45).-С.85-92
|
>8.
| Qiao Yingying Mechanism of plant essential oil and its application in chicken production/Qiao Yingying, O. Kyselov, Liu Changzhong // Зоотехническая наука Беларуси. -Жодино:РУП "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по животноводству", 2020. т.Т. 55,N ч. 2:Технология кормов и кормления, продуктивность. Технология производства, зоогигиена, содержание.-С.174-182
|
>9.
| The dependence of tubers quality upon the cultivars of potato with flesh colour/E. Jariene [et al.] // Картофелеводство. -Минск, 2013,N Вып. 21, ч. 2.-С.235-241
|
>10.
| The influence of different temperatures and exposition time on potato tuber sprouting/Z. Jukneviciene [et al.] // Картофелеводство. -Минск, 2013,N Вып. 21, ч. 2.-С.242-249
|
|
|