На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1721)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (26)Аграрные издания НАН Беларуси (194)Органическое сельское хозяйство (9)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>U=664<.>)
Общее количество найденных документов : 106
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-106 
1.

FAOSTAT - статистика ФАО/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций
2.

The state of agricultural commodity markets 2022. The geography of food and agricultural trade: policy approaches for sustainable development/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
3.

Global report on the state of dietary data/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Intake – Center for Dietary Assessment. - 2022
4.

Urban food system assessments for nutrition and healthy diets/A. Raza [et al.]. - 2022
5.

Codex strategic plan 2014–2019/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
6.

Guide on incentives for responsible investment in agriculture and food systems/A. Bulman [et al.]. - 2021
7.

Food outlook. June 2021. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
8.

Положение дел в области продовольствия и сельского хозяйства 2021. Повышение жизнестойкости агропродовольственных систем в условиях потрясений и стрессов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2021
9.

Haddad F. F. Building climate-resilient dryland forests and agrosilvopastoral production systems. An approach for context-dependent economic, social and environmentally sustainable transformations/F. F. Haddad, C. Ariza, A. Malmer. - 2021
10.

Survey of access and benefit-sharing country measures accommodating the distinctive features of genetic resources for food and agriculture and associated traditional knowledge/F. Humphries [et al.]. - 2021
11.

Climate change, biodiversity and nutrition nexus. Evidence and emerging policy and programming opportunities/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
12.

Codex 2019. The year of food safety/Food and agriculture organization of the United Nations, World health organization. - 2019
13.

Программы защищенных географических указаний в Хорватии, Венгрии и Польше/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2019
14.

Географические указания: закрепляя взаимосвязь людей, мест и продуктов/Э. Вандеканделаере [и др.] ; ред.: Э. Вандеканделаере [и др.]. - 2019
15.

Trendov N. M. Digital technologies in agriculture and rural areas/N. M. Trendov, S. Varas, M. Zeng. - 2019
16.

An overview of legal and institutional frameworks and opportunities, challenges and recommendations for geographical indication products in Armenia, Georgia, Kyrgyzstan, the Republic of Moldova and the Russian Federation/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
17.

Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
18.

Комиссия Codex Alimentarius/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2018
19.

Food Outlook. July 2018. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
20.

FAO/WHO international symposium on sustainable food systems for healthy diets and improved nutrition(2016;Rome). Proceedings of the FAO/WHO international symposium on sustainable food systems for healthy diets and improved nutrition, 1-2 december, 2016 FAO Headquarters, Rome, Italy/FAO/WHO international symposium on sustainable food systems for healthy diets and improved nutrition (2016 ; Rome) , Food and agriculture organization of the United Nations, World health organization. - 2018
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-106 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси