Поисковый запрос: (<.>U=006.032<.>) |
Общее количество найденных документов : 17
Показаны документы с 1 по 17 |
>1.
| Enhancing participation in Codex activities. An FAO/WHO training package. - 2005
|
>2.
| Международные стандарты на фитосанитарные меры (ISPM) (по состоянию на 1 марта 2007 г.)/Государственный комитет по стандартизации Республики Беларусь, Научно-производственное республиканское унитарное предприятие "Белорусский государственный институт стандартизации и сертификации". - 2007
|
>3.
| Основные (горизонтальные) стандарты Комиссии Кодекс Алиментариус/Комитет по стандартизации, метрологии и сертификации при Совете Министров Республики Беларусь, Научно-производственное республиканское унитарное предприятие "Белорусский государственный институт стандартизации и сертификации", Организация ООН по вопросам продовольствия и сельского хозяйства, Всемирная организация здравоохранения. - 2006
|
>4.
| Food labelling/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>5.
| Food import and export inspection and certification systems/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>6.
| Milk and milk products/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>7.
| Fresh fruits and vegetables/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>8.
| Byers A. Value-adding standards in the North American food market. Trade opportunities in certified products for developing countries/A. Byers, D. Giovannucci, P. Liu ; ред. P. Liu. - 2008
|
>9.
| Cereals, pulses, legumes and vegetable proteins/Food and agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2007
|
>10.
| Arthur J. R. Procedures for the quarantine of live aquatic animals/J. R. Arthur, M. G. Bondad-Reantaso, R. P. Subasinghe. - 2008
|
>11.
| Report of the regional workshop on the 1995 FAO code of conduct for responsible fisheries in Central Asian region: a call to action/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2008
|
>12.
| Working principles for risk analysis for food safety for application by governments/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>13.
| Animal food production/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
|
>14.
| Food import and export inspection and certification systems/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
|
>15.
| Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
|
>16.
| Trade and food standards. - 2017
|
>17.
| The Science of Food Standards. - 2017
|
|