На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1624)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (6)Аграрные издания НАН Беларуси (73)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=экспертиза<.>)
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
1.

Food and Agriculture Organization of the United Nations. Directory of FAO statutory bodies and panels of experts as of August 1998/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1998
2.

Geering W.A. Preparation of contagious bovine pleuropneumonia contingency plans/W. A. Geering, W. Amanfu. - 2002
3.

Geering W. Preparation of foot-and-mouth disease contingency plans/W. Geering, J. Lubroth. - 2002
4.

Probiotics in food. Health and nutritional properties and guidelines for evaluation/Joint FAO/WHO Expert Consultation on Evaluation of Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk with Live Lactic Acid Bacteria (1 - 4 October 2001 ; Cordoba) , Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food (30 April - 1 May 2002 ; London). - 2006
5.

Capacity building for surveillance and control of zoonotic diseases. - 2006
6.

Ismail S. Improving nutrition programmes. An assessment tool for action. Revised edition/S. Ismail, M. Immink, G. Nantel. - 2005
7.

Strengthening national food control systems. - 2006
8.

Enterobacter sakazakii and Salmonella in powdered infant formula. - 2006
9.

Global strategy for prevention and control of H5N1 highly pathogenic avian influenza (The) March 2007. - 2007
10.

Bondad-Reantaso M. G. Pearl oyster health management. A manual/M. G. Bondad-Reantaso, Sh. E. McGladdery, F. C. J. Berthe. - 2007
11.

Risk-based food inspection manual/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2008
12.

Guidelines for risk-based fish inspection/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
13.

Jonge L. H. The feed analysis laboratory: establishment and quality control/L. H. Jonge, F. S. Jackson ; ed. P. S. Makkar. - 2013
14.

Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and food: attribution, characterization, and monitoring/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2018
15.

Risk profile. Group B Streptococcus (GBS). Streptococcus agalactiae sequence type (ST) 283 in freshwater fish/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси