На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1828)Органическое сельское хозяйство (1)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=справочник<.>)
Общее количество найденных документов : 32
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-32 
1.

Graft-transmissible diseases of grapevines/Ed.by Martelli G.P.. - 1993
2.

World statistical compendium for raw hides and skins, leather and leather footwear /FAO. - 1994
3.

Directory of FAO statutory bodies and panels of experts as of August 1996/FAO. - 1996
4.

Reference international data for CAPPA applications/FAO. - 1991
5.

Reference international data for CAPPA applications/FAO. - 1991
6.

Guide to specifications for general notices general analytical techniques identification tests test solutions and other reference materials/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - 1991
7.

Tracey-White J.D. Retail markets planning guide/Tracey-White J.D.; FAO. - 1995
8.

World watch list for domestic animal diversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2000
9.

Combined compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Vol. 1: Food additives A - D. - 2005
10.

Combined compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Vol. 2: Food additives E - O. - 2005
11.

Combined compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Vol. 3: Food additives P - Z. - 2005
12.

Compendium of food additive specifications/Meeting joint FAO/WHO Expert Commitee on Food Additives (61 ; 10 - 19 June 2003 ; Rome) Addendum 11. - 2003
13.

Compendium of food additive specifications/Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (67 ; 2006 ; Rome). - 2006
14.

Combined compendium of food additive specifications Vol. 4: Analytical methods, test procedures and laboratory solutions used by and referenced in the food additive specifications. - 2006
15.

Handbook on pressurized irrigation techniques/конс. A. Phocaides. - 2007
16.

Motsara M. R. Guide to laboratory establishment for plant nutrient analysis/M. R. Motsara, R. N. Roy. - 2008
17.

Лупашко-Стальский И. П. Международные сельскохозяйственные организации/И. П. Лупашко-Стальский ; ред. В. Г. Поздняков. - 2008
18.

Укрепление государственных систем контроля качества продовольствия/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
19.

FAO statistical pocketbook 2012. World food and agriculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
20.

North Atlantic batoids and chimaeras relevant to fisheries management. A pocket guide/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
 1-20    21-32 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси