На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (12798)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (184)Аграрные издания НАН Беларуси (2132)Труды белорусских ученых-аграриев (6)Органическое сельское хозяйство (19)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (26)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=состав<.>)
Общее количество найденных документов : 56
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-56 
1.

Berka R. Inland capture fisheries of the USSR/Berka R.; FAO. - 1990
2.

Kumar D. Fish culture in undrainable ponds/Kumar D.; FAO. - 1992
3.

Maize in human nutrition/FAO. - 1992
4.

Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
5.

Krell R. Value-added products from beekeeping/Krell R.; FAO. - 1996
6.

The Sixth World Food Survey/FAO. - 1996
7.

World reference bace for soil resources/Food and agriculture organization of the United Nations. - 1998
8.

World watch list for domestic animal diversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2000
9.

FAO Directory/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2002
10.

Aquaculture development 1: Good aquaculture feed manufacturing practice. - 2001
11.

Weed management for developing countries/ред. R. Labrada Addendum 1. - 2003
12.

Use of phosphate rocks for sustainable agriculture/ред.: F. Zapata, R. N. Roy. - 2004
13.

Greenfield H. Food composition data: production, management and use/H. Greenfield, D. A.T. Southgate ; ред.: B. A. Burlingame, U. R. Charrondiere. - 2003
14.

Compendium of food additive specifications/Meeting Joint FAO/WHO Committee on Food Additives (JECFA) (65 ; 7 - 16 June 2005 ; Geneva) Addendum 13. - 2005
15.

Beardmore J.A. Genetically modified organisms and aquaculture/J. A. Beardmore, J. S. Porte. - 2003
16.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
17.

Puumalainen J. Structural, compositional and functional aspects of forest biodiversity in Europe/J. Puumalainen. - 2001
18.

Compendium of food additive specifications/Meeting joint FAO/WHO Expert Commitee on Food Additives (61 ; 10 - 19 June 2003 ; Rome) Addendum 11. - 2003
19.

Combined compendium of food additive specifications Vol. 4: Analytical methods, test procedures and laboratory solutions used by and referenced in the food additive specifications. - 2006
20.

Valuing crop biodiversity: on-farm genetic resources and economic change/International Food Policy Research Institute, International Plant Genetic Resources Institute, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2006
 1-20    21-40   41-56 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси