Поисковый запрос: (<.>K=связи<.>) |
Общее количество найденных документов : 69
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры-2018. Достижение целей устойчивого развития/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2018
|
>2.
| Constructing markets for agroecology. An analysis of diverse options for marketing products from agroecology/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Institut National de la Recherche Agronomique. - 2018
|
>3.
| Искусственное воспроизводство карповых видов рыб/Л. Хорват [и др.]. - 2018
|
>4.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры-2018. Достижение целей устойчивого развития/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2018
|
>5.
| "Sustainable value chains for sustainable food systems", a workshop of the FAO/UNEP programme on sustainable food systems(2016;Rome). Sustainable value chains for sustainable food systems/ed.: A. Meybeck, S. Redfern. - 2016
|
>6.
| Географические указания: закрепляя взаимосвязь людей, мест и продуктов/Э. Вандеканделаере [и др.] ; ред.: Э. Вандеканделаере [и др.]. - 2019
|
>7.
| The state of world fisheries and aquaculture. 2018. Meeting the sustainable development goals/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2018
|
>8.
| Ottaviani D. Lessons learned in water accounting: the fisheries and aquaculture perspective in the system of environmental-economic accounting (SEEA) framework/D. Ottaviani, S. Tsuji, C. De Young. - 2016
|
>9.
| Ottaviani D. Assessing water availability and economic, social and nutritional contributions from inland capture fisheries and aquaculture: an indicator-based framework/D. Ottaviani, C. De Young, S. Tsuji. - 2016
|
>10.
| Brugere C. Assessing climate change vulnerability in fisheries and aquaculture: available methodologies and their relevance for the sector/C. Brugere, C. De Young. - 2015
|
>11.
| Григорук В. В. Развитие органического сельского хозяйства в мире и Казахстане/В. В. Григорук, Е. В. Климов ; ред. Х. Муминджанов. - 2016
|
>12.
| Водные ресурсы и обеспечение продовольственной безопасности и питания/Комитет по всемирной продовольственной безопасности, Группа экспертов высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности и питания. - 2015
|
>13.
| Nutrition-sensitive agriculture and food systems in practice. - 2017
|
>14.
| Kelly S. Leveraging institutional food procurement for linking small farmers to markets. Findings from WFP’s Purchase for Progress initiative and Brazil’s food procurement programmes/S. Kelly, L. F. J. Swensson. - 2017
|
>15.
| Global report on food crises 2017. - 2017
|
>16.
| Nutrition-sensitive agriculture and food systems in practice. Options for intervention. - 2017
|
>17.
| Койшыбаев М. Болезни пшеницы/М. Койшыбаев. - 2018
|
>18.
| Making climate-sensitive investments in agriculture. Approaches, tools and selected experiences/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
|
>19.
| The role of forest ecosystem services to support the green recovery. Evidence from the ecosystem services valuation database/L. M. Brander [et al.]. - 2023
|
>20.
| 2021-23 action plan for the implementation of the FAO strategy on mainstreaming biodiversity across agricultural sectors/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
|
|
|