На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1153)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (5)Аграрные издания НАН Беларуси (63)Органическое сельское хозяйство (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=разнообразие<.>)
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 13
1.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations, USAID, Food and Nutrition Technical Assistance III Project, Калифорнийский университет в Дейвисе. - 2016
2.

Influencing food environments for healthy diets. - 2016
3.

Principles for the assessment of livestock impacts on biodiversity. - 2016
4.

Smith P.J. Genetic diversity of marine fisheries resources/Smith P.J.; FAO. - 1994
5.

The pollination services of forests. A review of forest and landscape interventions to enhance their cross-sectoral benefits/S. Krishnan [et al.]. - 2020
6.

State of knowledge of soil biodiversity. Status, challenges and potentialities. 2020/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Global Soil Biodiversity Initiative, Secretariat of the Convention on Biological Diversity, European Commission. - 2020
7.

Innovations in cryoconservation of animal genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
8.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
9.

Farmers' crop varieties and farmers' rights. Challenges in taxonomy and law/ed. M. Halewood. - 2016
10.

Combating micronutrient deficiencies: food-based approaches/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
11.

"Rediscovering wood: the key to a sustainable future", the international conference(2011;Bangalore). Rediscovering wood: the key to a sustainable future/Food and Agriculture Organization of the United Nations Chap. 1. - 2012
12.

Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations 2: Food consumption. - 2010
13.

Grassland carbon sequestration: management, policy and economics. Proceedings of the workshop on the role of grassland carbon sequestration in the mitigation of climate change, Rome, April 2009/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси