На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (3375)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (36)Аграрные издания НАН Беларуси (187)Труды белорусских ученых-аграриев (1)Органическое сельское хозяйство (25)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=принципы<.>)
Общее количество найденных документов : 107
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-107 
1.

Selvavinayagam K. Financial analysis in agricultural project preparation/Selvavinayagam K.; FAO. - 1991
2.

Guidelines for the conduct of a training course in farming systems development /FAO. - 1990
3.

Basic texts of the Food and agriculture organization/FAO. - 1994
4.

Management of Agricultural Research/Food and Agriculture Organization of the United Nations 3: Organizational principles and design. - 1997
5.

Bendavid-Val A. Rural area development planning/A. Bendavid-Val; FAO Economic and Sociial Policy Department Vol.1. - 1991
6.

Geering W. Preparation of foot-and-mouth disease contingency plans/W. Geering, J. Lubroth. - 2002
7.

Governance principles for concessions and contracts in public forests. - 2001
8.

Гендерный паритет и доступ к земле. - 2005
9.

Руководящие принципы надлежащей практики заключения договоров об аренде земель сельскохозяйственного назначения. - 2005
10.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 1. - 2005
11.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
12.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 1. - 2006
13.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 2. - 2006
14.

Good practices for the meat industry/Food and Agriculture of the United Nations, Fondation Internationale Carrefour. - 2004
15.

Codex alimentarius commission/Joint FAO/WHO Food Standards Programme. - 2006
16.

Credit and microfinance needs in inland capture fisheries development and conservation in Asia/конс. U. Tietze. - 2007
17.

Valdemarsen J. W. Options to mitigate bottom habitat impact of dragged gears/J. W. Valdemarsen, T. Jorgensen, A. Engas. - 2007
18.

Pesticide residues in food 2007. Joint FAO/WHO meeting on pesticides residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
19.

Joint FAO/WHO/OIE expert meeting on critically important antimicrobials/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2008
20.

Working principles for risk analysis for food safety for application by governments/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-107 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси