Поисковый запрос: (<.>K=поведение<.>) |
Общее количество найденных документов : 17
Показаны документы с 1 по 17 |
>1.
| Ethics of sustainable agricultural intensification, (The). - 2004
|
>2.
| Food hygiene: basic texts/Codex alimentarius commission. - 2004
|
>3.
| Fish passes - design, dimensions and monitoring. - 2002
|
>4.
| Putting into practice the ecosystem approach to fisheries. - 2005
|
>5.
| Genetically modified organisms in crop production and their effects on the environment: methodologies for monitoring and the way ahead/Expert Consultation (18 - 20 January 2005). - 2006
|
>6.
| Международный кодекс поведения в области распределения и использования пестицидов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
|
>7.
| Развитие аквакультуры/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций Приложение 3. - 2010
|
>8.
| Claude B. Renaud Lampreys of the world. An annotated and illustrated catalogue of lamprey species known to date/Renaud Claude B.. - 2011
|
>9.
| Sustainable diets and biodiversity: directions and solutions for policy, research and action/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - [2012]
|
>10.
| Enhancing animal welfare and farmer income through strategic animal feeding - Some case studies/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
>11.
| Forests. Challenge Badge/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
>12.
| Sheffield C. S. A manual on apple pollination/C. S. Sheffield, H. T. Ngo, N. Azzu. - 2016
|
>13.
| Shotton R. Global review of alfonsino (Beryx spp.), their fisheries, biology and management/R. Shotton. - 2016
|
>14.
| Стратегическая работа ФАО по сокращению масштабов нищеты в сельских районах. - 2017
|
>15.
| Neeff T. Zero deforestation initiatives and their impacts on commodity supply chains/T. Neeff, T. Linhares-Juvenal. - 2017
|
>16.
| Constructing markets for agroecology. An analysis of diverse options for marketing products from agroecology/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Institut National de la Recherche Agronomique. - 2018
|
>17.
| Инструмент оценки системы контроля пищевых продуктов. Компонент C. Взаимодействие с партнерами/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2021
|
|