На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1459)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (15)Аграрные издания НАН Беларуси (168)Органическое сельское хозяйство (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=пищевые добавки<.>)
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-30 
1.

Guide to specifications for general notices general analytical techniques identification tests test solutions and other reference materials/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - 1991
2.

Kumar D. Fish culture in undrainable ponds/Kumar D.; FAO. - 1992
3.

Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
4.

Misawa M. Plant tissue culture: an alternative for production of useful metabolites/Misawa M.; FAO. - 1994
5.

Codex Alimentarius /Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission; Summarized and ed. Smith B.R.. - 1990
6.

Compendium of Food Additive Specifications/Joint FAO/WHO Expert committee on food additives . - 1992
7.

Compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert committee on food additives . - 1992
8.

Manual of food quality controlFAO. - 1990
9.

Compendium of food additive specifications. - 1993
10.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
11.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
12.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
13.

Основные (горизонтальные) стандарты Комиссии Кодекс Алиментариус/Комитет по стандартизации, метрологии и сертификации при Совете Министров Республики Беларусь, Научно-производственное республиканское унитарное предприятие "Белорусский государственный институт стандартизации и сертификации", Организация ООН по вопросам продовольствия и сельского хозяйства, Всемирная организация здравоохранения. - 2006
14.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
15.

Донченко Л. В. Национальные и международные аспекты безопасности пищевой продукции в условиях членства России в ВТО/Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта ; рец. П. Н. Николаевич. - 2014
16.

Social and economic dimensions of carrageenan seaweed farming/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
17.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
18.

Milk and milk products/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
19.

Compendium of food additive specifications. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. 76th meeting 2012/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
20.

Codex Alimentarius. Food labelling. Complete Texts/Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission. - 2005
 1-20    21-30 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси