Поисковый запрос: (<.>K=питательная ценность<.>) |
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Nutritional improvement of food legumes by breeding/ред. M. Milner. - 1975
|
>2.
| Tacon A.G.J. Nutritional fish pathology/A.G.J. Tacon; Food and agriculture organization of the united Nations. - 1992
|
>3.
| Maize in human nutrition/FAO. - 1992
|
>4.
| Sorghum and millets in human nutrition/FAO. - 1995
|
>5.
| The Sixth World Food Survey/FAO. - 1996
|
>6.
| Animal production based on crop residues. Chinese experiences/ред.: G. Tingshuang, M. D. Sanchez, G. P. Yu. - 2002
|
>7.
| Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
|
>8.
| Frame J. Forage legumes for temperate grasslands/J. Frame. - 2005
|
>9.
| Probiotics in food. Health and nutritional properties and guidelines for evaluation/Joint FAO/WHO Expert Consultation on Evaluation of Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk with Live Lactic Acid Bacteria (1 - 4 October 2001 ; Cordoba) , Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food (30 April - 1 May 2002 ; London). - 2006
|
>10.
| Tacon A. G. J. Demand and supply of feed ingredients for farmed fish and crustaceans/A. G. J. Tacon, M. R. Hasan, M. Metian. - 2011
|
>11.
| Обеспечение качества работы лабораторий по анализу кормов для животных/Дж. Белтроп [и др.]. - 2013
|
>12.
| Dietary protein quality evaluation in human nutrition: report of an FAO Expert Consultation, 31 March-2 April, 2011, Auckland, New Zealand/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
>13.
| Designing nutrition-sensitive agriculture investments/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2015
|
>14.
| Pulses: nutritious seeds for a sustainable future/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>15.
| Soils and pulses symbiosis for life/F. Altobelli [et al.] ; ed.: L. Caon, R. Vargas, L. Wiese. - 2016
|
>16.
| Зернобобовые - питательные зерна устойчивого будущего/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2016
|
>17.
| Sherasia P. L. Pulses and their by-products as animal feed/P. L. Sherasia, M. R. Garg, B. M. Bhanderi ; ed.: T. Calles, H. P. S. Makkar. - 2017
|
>18.
| Strengthening sector policies for better food security and nutrition results. Climate change. - 2017
|
>19.
| Зернобобовые России/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2017
|
>20.
| Руководство по организации производства помидор в отапливаемых теплицах в Республике Армения. Проект ФАО ООН "Развитие потенциала для укрепления продовольственной безопасности и питания в отдельных странах Кавказа и Центральной Азии"/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Институт отраслевого питания. - 2018
|
|
|