Поисковый запрос: (<.>K=определение<.>) |
Общее количество найденных документов : 24
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Gredersen H. Economic assessment of forestry project impacts/Gredersen H., Contreras A.; World Bank, Un.Nations environment programme. - 1992
|
>2.
| Manual of food quality controlFAO. - 1990
|
>3.
| Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
|
>4.
| Бесценный дар земли в новом свете/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
|
>5.
| Compulsory acquisition of land and compensation/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2008
|
>6.
| The european forest sector outlook study II. 2010-2030/United Nations Economic Commission for Europe, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
|
>7.
| Recreational fisheries/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
|
>8.
| Synthetic account of the second global plan of action for plant genetic resources for food and agriculture/Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
|
>9.
| Cabannes Y. Pro-poor legal and institutional frameworks for urban and peri-urban agriculture/Y. Cabannes. - 2012
|
>10.
| The Youth Guide to Biodiversity/Food and Agricultural Organization of the United Nations, Youth and United Nations Global Alliance, Learning and action series. - [2013]
|
>11.
| Инструментарий рационального природопользования в отношении устаревших пестицидов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций Т. 1: А. Оценка экологических рисков. В. Определение очередности складов. С. Очередность регионов и отслеживание рисков. - 2012
|
>12.
| Climate change guidelines for forest managers/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2013
|
>13.
| In vivo conservation of animal genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
|
>14.
| Герасимова М. И. География почв/М. И. Герасимова ; рец.: И. И. Лебедева, С. А. Шоба. - 2016
|
>15.
| Exploring the concept of water tenure/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>16.
| Лаврентьева О. Практическое руководство по фитосанитарным процедурам экспорта/О. Лаврентьева. - 2016
|
>17.
| Политика ФАО в отношении коренных и племенных народов. - 2016
|
>18.
| Лаврентьева О. Практическое руководство по фитосанитарным процедурам импорта/О. Лаврентьева. - 2016
|
>19.
| Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
|
>20.
| Defining small-scale food producers to monitor target 2.3. of the 2030 agenda for sustainable development. June 2017/С. А. Khalil [et al.]. - 2017
|
|
|