На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (436)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (5)Аграрные издания НАН Беларуси (35)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=опасности<.>)
Общее количество найденных документов : 11
Показаны документы с 1 по 11
1.

Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters. - 2005
2.

Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp and international trade. - 2005
3.

Оценка канцерогенной опасности веществ, добавляемых к пищевым продуктам/Всемирная организация здравоохранения. - 1961
4.

A value chain approach to animal diseases risk management. Technical foundations and practical framework for field application/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
5.

State of the art on the initiatives and activities relevant to risk assessment and risk management of nanotechnologies in the food and agriculture sectors/Food and Agricultural Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2013
6.

The vulnerability of fishing-dependent economies to disasters/M. -C. Badjeck [et al.]. - 2013
7.

Pesticide residues in food 2013. Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
8.

Донченко Л. В. Национальные и международные аспекты безопасности пищевой продукции в условиях членства России в ВТО/Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта ; рец. П. Н. Николаевич. - 2014
9.

Pesticide residues in food 2015/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations Part 1: Residues. - 2016
10.

Aspects determining the risk of pesticides to wild bees: risk profiles for focal crops on three continents/H. Valk van der [et al.]. - 2013
11.

Risk assessment of food allergens/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization Pt. 2: Review and establish threshold levels in foods for the priority allergens. - 2022
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси