На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (2254)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (20)Аграрные издания НАН Беларуси (219)Труды белорусских ученых-аграриев (2)Органическое сельское хозяйство (8)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=микроорганизмы<.>)
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-21 
1.

Averting risks to the food chain. A compendium of proven emergency prevention: methods and tools. - 2017
2.

Biosafety resource book:Test and post-release monitoring of genetically modified organisms (GMOs)/O. Brandenberg [et al.]
3.

Codex texts on foodborne antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2015
4.

Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) in powdered follow-up formula. - 2008
5.

Evaluation of FAO’s role and work on antimicrobial resistance (AMR)/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
6.

Kendzior J. The soil microbiome: a game changer for food and agriculture/J. Kendzior, D. Warren Raffa, A. Bogdanski. - 2022
7.

Microbiological risk assessment. Guidance for food/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2021
8.

Monitoring global progress on antimicrobial resistance: tripartite AMR country self-assessment survey (TrACSS) 2019-2020. Global analysis report/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Organisation for Animal Health, World Health Organization2021
9.

Probiotics in animal nutrition. Production, impact and regulation/S. B. Yadav [et al.] ; ed. P. S. M. Harinder. - 2016
10.

Probiotics in food. Health and nutritional properties and guidelines for evaluation/Joint FAO/WHO Expert Consultation on Evaluation of Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk with Live Lactic Acid Bacteria (1 - 4 October 2001 ; Cordoba) , Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food (30 April - 1 May 2002 ; London). - 2006
11.

Ranking of low moisture foods in support of microbiological risk management/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2022
12.

Report of the FAO expert workshop on the application of biosecurity measures to control Salmonella contamination in sustainable aquaculture, Mangalore, India, 19-21 January 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
13.

Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World health organization. - 2011
14.

Ruane J. Results from the FAO biotechnology forum/J. Ruane, A. Sonnino. - 2006
15.

Small-scale aquaponics food production: integrated fish and plant farming/C. Somerville [et al.]. - 2014
16.

Soils for nutrition: state of the art/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
17.

State of knowledge of soil biodiversity. Status, challenges and potentialities. 2020/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Global Soil Biodiversity Initiative, Secretariat of the Convention on Biological Diversity, European Commission. - 2020
18.

The impact of microplastics on the gut microbiome and health. A food safety perspective/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
19.

The impact of pesticide residues on the gut microbiome and human health. A food safety perspective/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
20.

Техническая записка о значении водоснабжения, санитарии, гигиены и обращения со сточными водами для профилактики инфекций и снижения распространения устойчивости к противомикробным препаратам/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация по охране здоровья животных, Всемирная организация здравоохранения. - 2020
 1-20    21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси