На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (2239)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (20)Аграрные издания НАН Беларуси (218)Труды белорусских ученых-аграриев (2)Органическое сельское хозяйство (8)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (5)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=микроорганизмы<.>)
Общее количество найденных документов : 18
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-18 
1.

Ruane J. Results from the FAO biotechnology forum/J. Ruane, A. Sonnino. - 2006
2.

Probiotics in food. Health and nutritional properties and guidelines for evaluation/Joint FAO/WHO Expert Consultation on Evaluation of Health and Nutritional Properties of Probiotics in Food including Powder Milk with Live Lactic Acid Bacteria (1 - 4 October 2001 ; Cordoba) , Joint FAO/WHO Working Group on Drafting Guidelines for the Evaluation of Probiotics in Food (30 April - 1 May 2002 ; London). - 2006
3.

Enterobacter sakazakii (Cronobacter spp.) in powdered follow-up formula. - 2008
4.

Report of the FAO expert workshop on the application of biosecurity measures to control Salmonella contamination in sustainable aquaculture, Mangalore, India, 19-21 January 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
5.

Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World health organization. - 2011
6.

Biosafety resource book:Test and post-release monitoring of genetically modified organisms (GMOs)/O. Brandenberg [et al.]
7.

Small-scale aquaponics food production: integrated fish and plant farming/C. Somerville [et al.]. - 2014
8.

Codex texts on foodborne antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2015
9.

Probiotics in animal nutrition. Production, impact and regulation/S. B. Yadav [et al.] ; ed. P. S. M. Harinder. - 2016
10.

Averting risks to the food chain. A compendium of proven emergency prevention: methods and tools. - 2017
 1-10    11-18 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси