На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (915)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (1)Аграрные издания НАН Беларуси (77)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=методы исследования<.>)
Общее количество найденных документов : 18
Показаны документы с 1 по 18
1.

Pesticide Residues in Food-1999/Word Health Organization. Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1999
2.

Snyder R.L. Frost protection: fundamentals, practice, and economics/R. L. Snyder, J. P. Melo-Abreu, S. Matulich Vol. 2. - 2005
3.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
4.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 1. - 2005
5.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
6.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 1. - 2006
7.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 2. - 2006
8.

Pesticide residues in food - 2002/Joint meeting of the FAO panel of the experts on pesticide residues in food and the WHO core assessment group on pestidues (16-25 September 2002 ; Rome). - 2002
9.

Комплексная национальная оценка лесных ресурсов. Руководство по полевым работам/ред. А. Брантгомме [и др.]. - 2009
10.

Quality assurance for animal feed analysis laboratories/J. Balthrop [et al.]. - 2011
11.

Report of the workshop on deep-sea species identification, Rome, Italy, 2-4 December 2009/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
12.

Soil carbon monitoring using surveys and modelling. General description and application in the United Republic of Tanzania/R. Makipaa [et al.]. - 2012
13.

Report of the expert workshop on greenhouse gas emissions strategies and methods in seafood, Rome 23-25 January 2012/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
14.

Fishing Vessel Execution of Acoustic Surveys for Deep-Sea Species: main issues and way forward/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
15.

Fish identification tools for biodiversity and fisheries assessments/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
16.

Adikari Y. Testing field methods for assessing the forest protective function for soil and water/Y. Adikari, K. MacDicken. - 2015
17.

Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
18.

Selection and application of methods for the detection and enumeration of human-pathogenic halophilic Vibrio spp. in seafood. - 2016
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси