На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (19830)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (181)Аграрные издания НАН Беларуси (2358)Труды белорусских ученых-аграриев (9)Органическое сельское хозяйство (57)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (18)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=методы<.>)
Общее количество найденных документов : 304
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Technical guidance for the development of the growing area aspects of bivalve mollusc sanitation programmes/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2018
2.

Measuring and modelling soil carbon stocks and stock changes in livestock production systems. Guidelines for assessment/Food and Agriculture Organization of the United Nations Version 1. - 2019
3.

Measuring and modelling soil carbon stocks and stock changes in livestock production systems. A scoping analysis for the Livestock Environmental Assessment and Performance (LEAP) Partnership work stream on soil carbon stock changes/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2019
4.

Методические рекомендации по разработке набора критериев и индикаторов устойчивого управления лесами/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Европейская экономическая комиссия. - 2019
5.

Комиссия Codex Alimentarius. Стратегический план 2014-2019/Всемирная организация здравоохранения, Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных наций. - 2014
6.

Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and food: attribution, characterization, and monitoring/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2018
7.

Tackling antimicrobial use and resistance in pig production: lessons learned in Denmark/P. Jul [et al.].. - 2019
8.

Особенности применения органических, минеральных, органоминеральных и зеленых (сидератов) удобрений в фермерских условиях/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Общественный фонд "Центр обучения, консультации и инновации". - 2018
9.

Приготовление и применение компоста. Биогумус и метод "Шербет Суу"/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Общественный фонд "Центр обучения, консультации и инновации". - 2018
10.

Community-Based Fall Armyworm (Spodoptera frugiperda). Monitoring, early warning and management. Training of trainers manual/Food and Agriculture Organization of the United Nations, CAB International Informaton Services. - 2019
11.

A third assessment of global marine fisheries discards/M. A. Perez Roda [et al.]. - 2019
12.

Valuing forest ecosystem services. A training manual for planners and project developers/M. Masiero [et al.]. - 2019
13.

Guide to the classical biological control of insect pests in planted and natural forests/M. Kenis [et al.]. - 2019
14.

Funge-Smith S. Review of the state of the world fishery resources: inland fisheries/S. Funge-Smith. - 2018
15.

Codex texts on foodborne antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2015
16.

Guide for establishing and maintaining pest free areas/Food and agriculture organization of the United Nations. - 2019
17.

Antimicrobial movement from agricultural areas to the environment: the missing link. A role for nuclear techniques/J. J. Adu-Gyamfi [et al.]. - 2019
18.

The state of the world’s aquatic genetic resources for food and agriculture/Food and agriculture organization of the United Nations, Сommission on genetic resources for food and agriculture. - 2019
19.

Дэвид С. Руководство по принятию решений и методам сельского консультирования/С. Дэвид, Ф. Конфини. - 2019
20.

Regional antimicrobial resistance monitoring and surveillance guidelines/Food and agriculture organization of the United Nations Vol. 1: Monitoring and surveillance of antimicrobial resistance in bacteria from healthy food animals intended for consumption. - 2019
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси