На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (19677)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (181)Аграрные издания НАН Беларуси (2344)Труды белорусских ученых-аграриев (9)Органическое сельское хозяйство (57)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (18)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=методы<.>)
Общее количество найденных документов : 299
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Hudson J. R. Contagious bovine pleuropneumonia/J. R. Hudson. - 1971
2.

Nutritional improvement of food legumes by breeding/ред. M. Milner. - 1975
3.

Средства и методы производства подсолнечника/Европейская экономическая комиссия, Продовольственная и сельскохозяйственная Организация Объединенных Наций. - 1985
4.

Bendavid-Val A. Rural area development planning/A. Bendavid-Val; FAO Economic and Sociial Policy Department Vol.1. - 1991
5.

World census of agriculture 1980 /FAO. - 1992
6.

Graft-transmissible diseases of grapevines/Ed.by Martelli G.P.. - 1993
7.

Codex alimentarius/Joint FAO/WHO food standard programme.Codex alimentarius commiss. 2. - 1993
8.

Shanaway M.M. Quail production systems/Shanaway M.M.; FAO. - 1994
9.

Methods of micro-level analysis for agricultural programmes and policies/Ed.by Upton M.,Dixon J.M.. - 1994
10.

Thornhill E.W. Pesticide application eguipmentnfor use in agriculture/Thornhill E.W., Matthews G.A.; FAO. - 1995
11.

Report on the 1990 World Census of Agriculture/Food and Agrikulture organization of the united nations. - 1997
12.

Codex alimentarius/Food and Agriculture Organization of the United Nations V.2B. - 1998
13.

Validation of analytical methods for food control/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1998
14.

Pesticide Residues in Food-1999/Word Health Organization. Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 1999
15.

Freitas de V.H. Soil management and conservation for small farms. Strategies and methods of introduction, technologies and equipment/V.H. Freitas de. - 2000
16.

Risk assessments of Salmonella in eggs and broiler chickens. - 2002
17.

Risk assessments of Salmonella in eggs and broiler chickens. - 2002
18.

Белмане И. Системы экологического менеджмента: от теории к практике/И. Белмане, К. Далхаммар. - 2002
19.

Pesticide residues in food - 2002/Joint meeting of the FAO panel of the experts on pesticide residues in food and the WHO core assessment group on pestidues (16-25 September 2002 ; Rome). - 2002
20.

Annicchiarico P. Genotype x environment interactions. Challenges and opportunities for plant breeding and cultivar recommendations/P. Annicchiarico. - 2002
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси