На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (5998)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (37)Аграрные издания НАН Беларуси (399)Органическое сельское хозяйство (18)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=загрязнение<.>)
Общее количество найденных документов : 71
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-71 
1.

Dill W.A. Inland fisheries of Europe/Dill W.A.; FAO. - 1990
2.

Manual of food quality controlFAO. - 1990
3.

Ongley E.D. Control of pollution from agriculture/Ongley E.D.; FAO. - 1996
4.

Barrett S. The economics of international agreements for the protection of environmental and agricultural services/Barrett S.; FAO. - 1995
5.

Ongley E.D. Control of water pollution from agriculture/E. D. Ongley. - 1996
6.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 1. - 2005
7.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
8.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 1. - 2006
9.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 2. - 2006
10.

Pesticide residues in food - 2002/Joint meeting of the FAO panel of the experts on pesticide residues in food and the WHO core assessment group on pestidues (16-25 September 2002 ; Rome). - 2002
11.

Livestock's long shadow/H. Steinfeld [et al.]. - 2006
12.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 1. - 2007
13.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 2. - 2007
14.

Lee R. Bivalve depuration: fundamental and practical aspects/R. Lee, A. Lovatelli, L. Adabouch. - 2008
15.

Environmental impact assessment and monitoring in aquaculture. Requirements, practices, effectiveness and improvements/Aquaculture Management and Conservation Service, Fisheries and Aquaculture Management Division, FAO Fisheries and Aquaculture Department, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
16.

Submission and evaluation of pesticide residues data for the estimation of maximum residue levels in food and feed/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
17.

Miner R. Impact of the global forest industry on atmospheric greenhouse gases/R. Miner. - 2010
18.

Белмане И. Системы экологического менеджмента: от теории к практике/И. Белмане, К. Далхаммар. - 2002
19.

FAO statistical pocketbook 2012. World food and agriculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
20.

FAO statistical yearbook 2012. World food and agriculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
 1-20    21-40   41-60   61-71 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси