На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (6936)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (76)Аграрные издания НАН Беларуси (1406)Труды белорусских ученых-аграриев (2)Органическое сельское хозяйство (3)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=биологические свойства<.>)
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-30 
1.

Tacon A.G.J. Nutritional fish pathology/A.G.J. Tacon; Food and agriculture organization of the united Nations. - 1992
2.

Weed management for developing countries/ред. R. Labrada Addendum 1. - 2003
3.

Safety evaluation of certain mycotoxins in food/Meeting of the Joint FAO/WHO expert committee on food additives (JECFA) (56 ; ). - 20012001
4.

Valuing crop biodiversity: on-farm genetic resources and economic change/International Food Policy Research Institute, International Plant Genetic Resources Institute, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2006
5.

Report of the FAO/RECOFI Workshop on Fishery Stock Indicators and Stock Status. Tehran, the Islamic Republic of Iran, 26-29 July 2009/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
6.

Pesticide residues in food 2011. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
7.

Shelley C. Mud crab aquaculture/C. Shelley, A. Lovatelli. - 2011
8.

Global review of forest pests and diseases. - 2009
9.

Assessment and management of biotoxin risks in bivalve molluscs/J. Lawrence [et al.]. - 2011
10.

Tsetse and trypanosomosis information/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
11.

Tsetse and trypanosomosis information/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
12.

Tsetse and trypanosomosis information/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
13.

Tsetse and trypanosomosis information/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
14.

Pesticide residues in food 2013. Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
15.

In vivo conservation of animal genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
16.

Pesticide residues in food 2014. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
17.

Глобальный план действий по сохранению, рациональному использованию и развитию лесных генетических ресурсов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация ООН, Комиссия по генетическим ресурсам для производства продовольствия и ведения сельского хозяйства. - [2014]
18.

Global plan of action for the conservation, sustainable use and development of forest genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Comission on genetic resources for food and agriculture. - [2014]
19.

Pesticide residues in food 2015/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations Part 1: Residues. - 2016
20.

Farmers' crop varieties and farmers' rights. Challenges in taxonomy and law/ed. M. Halewood. - 2016
 1-20    21-30 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси