На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (6987)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (76)Аграрные издания НАН Беларуси (1423)Труды белорусских ученых-аграриев (2)Органическое сельское хозяйство (3)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=биологические свойства<.>)
Общее количество найденных документов : 30
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30  
1.

Aspects determining the risk of pesticides to wild bees: risk profiles for focal crops on three continents/H. Valk van der [et al.]. - 2013
2.

Assessment and management of biotoxin risks in bivalve molluscs/J. Lawrence [et al.]. - 2011
3.

Farmers' crop varieties and farmers' rights. Challenges in taxonomy and law/ed. M. Halewood. - 2016
4.

Global plan of action for the conservation, sustainable use and development of forest genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Comission on genetic resources for food and agriculture. - [2014]
5.

Global review of forest pests and diseases. - 2009
6.

In vivo conservation of animal genetic resources/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
7.

Lusher A. Microplastics in fisheries and aquaculture. Status of knowledge on their occurrence and implications for aquatic organisms and food safety/A. Lusher, P. Hollman, J. Mendoza-Hill. - 2017
8.

Monitoring global progress on addressing antimicrobial resistance/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Organisation for Animal Health, World Health Organization. - 2018
9.

Pesticide residues in food 2011. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
10.

Pesticide residues in food 2013. Joint FAO/WHO Meeting on Pesticide Residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
 1-10    11-20   21-30  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси