Поисковый запрос: (<.>K=агрономия<.>) |
Общее количество найденных документов : 52
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Organic agriculture in Uzbekistan: status, practices and prospects/A. Nurbekov [et al.]. - 2018
|
>2.
| Койшыбаев М. Болезни пшеницы/М. Койшыбаев. - 2018
|
>3.
| Органическое сельское хозяйство в Азербайджане. Текущее состояние и возможности дальнейшего развития/У. Аксой [и др.]. - 2018
|
>4.
| Small-scale aquaponics food production: integrated fish and plant farming/C. Somerville [et al.]. - 2014
|
>5.
| Scientific review of the impact of climate change on plant pests. A global challenge to prevent and mitigate plant pest risks in agriculture, forestry and ecosystems/Food and Agriculture Organization of the United Nations, International plant protection convention. - 2021
|
>6.
| Научный обзор влияния изменения климата на вредные для растений организмы. Глобальная задача по предотвращению и смягчению фитосанитарных рисков в сельском хозяйстве, лесном хозяйстве и экосистемах/М. Л. Гуллино [и др.]. - 2021
|
>7.
| Practice of conservation agriculture in Azerbaijan, Kazakhstan and Uzbekistan/A. Nurbekov [et al.]. - 2016
|
>8.
| Бабоев С. Староместные сорта пшеницы на фермерских полях в Узбекистане. Обзор, сбор и сохранение на национальном уровне, 2010-2015/С. Бабоев, А. Моргунов, Х. Муминджанов. - 2016
|
>9.
| Water pollution from agriculture: a global review/J. Mateo-Sagasta [et al.]. - 2017
|
>10.
| ФАО в Европе и Центральной Азии/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2017
|
>11.
| Продовольственные потери и пищевые отходы в контексте устойчивых продовольственных систем/Комитет по всемирной продовольственной безопасности, Группа экспертов высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности и питания. - 2014
|
>12.
| Путь к искоренению голода 1945-2030. - 2017
|
>13.
| Review of the available remote sensing tools, products, methodologies and data to improve crop production forecasts/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2017
|
>14.
| Indigenous peoples’ food systems. Insights on sustainability and resilience in the front line of climate change/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Alliance of Bioversity International and CIAT. - 2021
|
>15.
| ABS Elements: elements to facilitate domestic implementation of access and benefit-sharing for different subsectors of genetic resources for food and agriculture. With explanatory notes/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture2019
|
>16.
| Animal nutrition strategies and options to reduce the use of antimicrobials in animal production/C. H. M. Smits [et al.] ; ed.: A. Bruno, D. Battaglia. - 2021
|
>17.
| Annual report 2021. Plant production and protection/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
|
>18.
| Crops and climate change impact briefs. Climate-smart agriculture for more sustainable, resilient, and equitable food systems/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
|
>19.
| Campbell B. Climate change impacts and adaptation options in the agrifood system. A summary of recent IPCC sixth assessment report findings/B. Campbell. - 2022
|
>20.
| Valle S. S. Agriculture 4.0. Agricultural robotics and automated equipment for sustainable crop production/S. S. Valle, J. Kienzle. - 2020
|
|
|