На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (3611)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (55)Аграрные издания НАН Беларуси (802)Труды белорусских ученых-аграриев (3)Органическое сельское хозяйство (5)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (8)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ<.>)
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
1.

Combined compendium of food additive specifications Vol. 4: Analytical methods, test procedures and laboratory solutions used by and referenced in the food additive specifications. - 2006
2.

Compendium of food additive specifications/Meeting joint FAO/WHO Expert Commitee on Food Additives (61 ; 10 - 19 June 2003 ; Rome) Addendum 11. - 2003
3.

Compendium of food additive specifications/Meeting Joint FAO/WHO Committee on Food Additives (JECFA) (65 ; 7 - 16 June 2005 ; Geneva) Addendum 13. - 2005
4.

Compendium of food additive specifications/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
5.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
6.

Corner R. A. Guidelines on environmental monitoring for cage aquaculture within the Kingdom of Saudi Arabia/R. A. Corner. - 2017
7.

Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
8.

Greenfield H. Food composition data: production, management and use/H. Greenfield, D. A.T. Southgate ; ред.: B. A. Burlingame, U. R. Charrondiere. - 2003
9.

Krajnc N. Wood fuels handbook/N. Krajnc. - 2015
10.

Maize in human nutrition/FAO. - 1992
11.

Pesticide residues in food 2015/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations Part 1: Residues. - 2016
12.

Sherasia P. L. Pulses and their by-products as animal feed/P. L. Sherasia, M. R. Garg, B. M. Bhanderi ; ed.: T. Calles, H. P. S. Makkar. - 2017
13.

"Symposium on soil organic carbon 2017"(2017;Rome). Proceedings of the global symposium on soil organic carbon 2017, 21-23 March 2017, FAO headquarters - Rome, Italy/"Symposium on soil organic carbon 2017" (2017 ; Rome) . - 2017
14.

Use of phosphate rocks for sustainable agriculture/ред.: F. Zapata, R. N. Roy. - 2004
15.

Wild check. Assessing risks and opportunities of trade in wild plant ingredients/C. Schindler [et al.]. - 2022
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси