На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (10736)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (146)Аграрные издания НАН Беларуси (1754)Труды белорусских ученых-аграриев (12)Органическое сельское хозяйство (12)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (25)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ХАРАКТЕРИСТИКИ<.>)
Общее количество найденных документов : 61
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-61   61-61 
1.

Use of phosphate rocks for sustainable agriculture/ред.: F. Zapata, R. N. Roy. - 2004
2.

Greenfield H. Food composition data: production, management and use/H. Greenfield, D. A.T. Southgate ; ред.: B. A. Burlingame, U. R. Charrondiere. - 2003
3.

Risk assessment of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods. - 2004
4.

Combined compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Vol. 1: Food additives A - D. - 2005
5.

Combined compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Vol. 2: Food additives E - O. - 2005
6.

Combined compendium of food additive specifications/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives Vol. 3: Food additives P - Z. - 2005
7.

Compendium of food additive specifications/Meeting joint FAO/WHO Expert Commitee on Food Additives (61 ; 10 - 19 June 2003 ; Rome) Addendum 11. - 2003
8.

Guidelines for soil description. - 2006
9.

Compendium of food additive specifications/Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (67 ; 2006 ; Rome). - 2006
10.

Helfer L. R. Intellectual property rights in plant varieties. International legal regimes and policy options for national governments/L. R. Helfer. - 2004
11.

Combined compendium of food additive specifications Vol. 4: Analytical methods, test procedures and laboratory solutions used by and referenced in the food additive specifications. - 2006
12.

Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters. - 2005
13.

Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp and international trade. - 2005
14.

Cephalopods of the world/ред.: P. Jereb, C. F. E. Roper Vol. 1: Chambered Nautiluses and Sepioids (Nautilidae, Sepiidae, Sepiolidae, Sepiadariidae, Idiosepiidae and Spirulidae). - 2005
15.

Monfort M.-Ch. Marketing of aquacultured seabass and seabream from the Mediterranean basin/M. -Ch. Monfort. - 2007
16.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 1. - 2007
17.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 2. - 2007
18.

Kirjusina M. Checklist of the parasites of fishes of Latvia/M. Kirjusina, K. Vismanis. - 2007
19.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
20.

Voluntary guidelines for the design, construction and equipment of small fishing vessels 2005. - 2006
 1-20    21-40   41-61   61-61 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси