На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (1878)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (26)Аграрные издания НАН Беларуси (317)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ФИЗИКО-ХИМИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 14
Показаны документы с 1 по 14
1.

Lopez Cadenas de Llano F. Torrent control and streambed stabilization/Lopez Cadenas de Llano F.. - 1993
2.

Ongley E.D. Control of water pollution from agriculture/E. D. Ongley. - 1996
3.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 1. - 2005
4.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
5.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 1. - 2006
6.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 2. - 2006
7.

Pesticide residues in food - 2002/Joint meeting of the FAO panel of the experts on pesticide residues in food and the WHO core assessment group on pestidues (16-25 September 2002 ; Rome). - 2002
8.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 1. - 2007
9.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 2. - 2007
10.

Submission and evaluation of pesticide residues data for the estimation of maximum residue levels in food and feed/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
11.

Assessment and management of biotoxin risks in bivalve molluscs/J. Lawrence [et al.]. - 2011
12.

Фомина О. Н. Пищевые продукты. Требования к качеству и контроль безопасности по международным и европейским стандартам/О. Н. Фомина, Г. С. Фомин ; рец.: М. Л. Мамиконян, Л. М. Шалова. - 2017
13.

Seggel A. Climate change implications for fisheries and aquaculture/A. Seggel, C. De Young, D. Soto. - 2016
14.

Benedetti F. Global soil spectroscopy assessment. Spectral soil data: needs and capacities. 2020/F. Benedetti, Egmond van F.. - 2021
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси