На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (10488)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (108)Аграрные издания НАН Беларуси (1262)Труды белорусских ученых-аграриев (7)Органическое сельское хозяйство (4)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (19)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОЦЕССЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 43
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-43 
1.

Puri M. How access to energy can influence food losses/M. Puri. - 2016
2.

Esguerra E. B. Post-harvest management of tomato for quality and safety assurance. Guidance for horticultural supply chain stakeholders/E. B. Esguerra, R. Rolle, R. S. Rapusas. - 2018
3.

Serrano E. P. Post-harvest management of snap bean for quality and safety assurance. Guidance for horticultural supply chain stakeholders/E. P. Serrano, R. Rolle. - 2018
4.

Техническая записка о значении водоснабжения, санитарии, гигиены и обращения со сточными водами для профилактики инфекций и снижения распространения устойчивости к противомикробным препаратам/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация по охране здоровья животных, Всемирная организация здравоохранения. - 2020
5.

Прогресс в области определения уровня нагрузки на водные ресурсы. Глобальный базисный уровень для показателя 6.4.2 ЦУР. 2018/Продовольственная и сельскохозяйственная организация ООН, ООН - Водные ресурсы. - 2018
6.

Корси С. Почвозащитное и ресурсосберегающее земледелие/С. Корси ; ред. Х. Муминджанов. - 2017
7.

Wastewater. The untapped Resource/United Nations, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, United Nations Industrial Development Organization. - 2017
8.

Adopting a territorial approach to food security and nutrition policy/Organisation for Economic Co-operation and Development, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
9.

Guideline for packing, shipping, holding and release of sterile flies in area-wide fruit fly control programmes/ed.: J. Luis Zavala-López, W. R. Enkerlin2017
10.

Agroforestry in rice-production landscapes in Southeast Asia/ed. P. Wangpakapattanawong [et al.]. - 2017
11.

Safety and quality of water used in food production and processing/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization2019
12.

Control measures for Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) associated with meat and dairy products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2022
13.

Jepson W. Revaluing multiple-use water services for food and water security/W. Jepson, M. Stellbauer, P. Thomson. - 2023
14.

Safety and quality of water use and reuse in the production and processing of dairy products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2023
15.

The role of wood residues in the transition to sustainable bioenergy. Analysis of good practices and recommendations for the deployment of wood residues for energy/E. Thiffault [et al.]. - 2023
16.

Safety and quality of water used in the production and processing of fish and fishery products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2023
17.

Van Loon J. Training of trainers manual on the operation, maintenance and repair of farm machinery/J. Van Loon, M. Flores Rojas . - 2022
18.

Code of practice for fish and fishery products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2020
19.

Managing risks to build climate-smart and resilient agrifood value chains. The role of climate services/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
20.

Bregnballe J. A guide to recirculation aquaculture. An introduction to the new environmentally friendly and highly productive closed fish farming systems/J. Bregnballe. - 2023
 1-20    21-40   41-43 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси