Поисковый запрос: (<.>K=ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ПРОЦЕССЫ<.>) |
Общее количество найденных документов : 43
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Aquaculture development 1: Good aquaculture feed manufacturing practice. - 2001
|
>2.
| Egg marketing. - 2003
|
>3.
| Barbosa-Canovas G.V. Freezing of fruits and vegetables. An agribusiness alternative for rural and semi-rural areas/G. V. Barbosa-Canovas, B. Altunakar, D. J. Mejia-Lorio. - 2005
|
>4.
| Development of criteria for acceptable previous cargoes for fats and oils. Report of a Joint FAO/WHO Technical Meeting, Bilthoven, Netherlands, 7-9 November 2006/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization, National Institute for Public Health and the Environment. - 2007
|
>5.
| Основные (горизонтальные) стандарты Комиссии Кодекс Алиментариус/Комитет по стандартизации, метрологии и сертификации при Совете Министров Республики Беларусь, Научно-производственное республиканское унитарное предприятие "Белорусский государственный институт стандартизации и сертификации", Организация ООН по вопросам продовольствия и сельского хозяйства, Всемирная организация здравоохранения. - 2006
|
>6.
| Feed supplementation blocks. Urea-molasses multinutrient blocks: simple and effective feed supplement technology for ruminant agriculture/ред.: H. P. S. Makkar, M. Sanchez, A. W. Speedy. - 2007
|
>7.
| Expert consultation on nutrition indicators for biodiversity/Food and Agriculture Organization of the United Nations 1: Food composition. - 2008
|
>8.
| Lee R. Bivalve depuration: fundamental and practical aspects/R. Lee, A. Lovatelli, L. Adabouch. - 2008
|
>9.
| Leach I. Higher value addition through hides and skins/I. Leach, R. T. Wilson. - 2009
|
>10.
| Aquaculture development 3: Genetic resource management. - 2008
|
|
|