На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (242)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (1)Аграрные издания НАН Беларуси (24)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=РЫБНЫЕ ПРОДУКТЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 40
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40  
1.

Codex Alimentarius /Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission; Summarized and ed. Smith B.R.. - 1990
2.

Johnston W.A. Freezing and refrigerated storage in fisheries/Johnston W.A., Nicholson F.J.; FAO. - 1994
3.

The State of World Ficheries and Aquaculture 2000/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2000
4.

Risk assessment of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods. - 2004
5.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
6.

Johannesson J. Lumpfish caviar - from vessel to consumer/J. Johannesson. - 2006
7.

Expert consultation on the development of international guidelines for the ecolabelling of fish and fishery products from inland capture fisheries/Expert consultation (23 - 26 May 2006 ; Rome). - 2006
8.

Code of practice for fish and fishery products/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
9.

Guidelines for risk-based fish inspection/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
10.

Report of the Expert Consultation on the Development of Guidelines for the Ecolabelling of Fish and Fishery Products from Inland Capture Fisheries, Rome, 25-27 May 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
11.

Barazi-Yeroulanos L. Synthesis of mediterranean marine finfish aquaculture - a marketing and promotion strategy/L. Barazi-Yeroulanos. - 2010
12.

Report of the twenty-ninth session of the Committee on Fisheries, Rome, 31 January- 4 February, 2011/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2011
13.

Food outlook. Global market analysis. - 2011
14.

Report of the joint FAO/WHO expert consultation on the risks and benefits of fish consumption, Rome, 25-29 January 2010/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
15.

Доклад Международного регионального семинара по оценке нужд в образовании, тренинге и исследований в рыбном хозяйстве центральной Азии, Ташкент, Узбекистан, 12 - 14 января 2010 г./Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2011
16.

Report of regional workshop to the fisheries and aquaculture sector education, training and resarch needs in central Asia, Tashkent, Uzbekistan, 12 -14 January 2010/Food and agricultural organization of the United Nations. - 2011
17.

Доклад о работе двадцать девятой сессии комитета по рыбному хозяйству, Рим, 31 января - 4 февраля 2011 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация объединенных наций. - 2011
18.

Доклад о работе тринадцатой сессии Подкомитета по торговле рыбой, Хайдарабад, Индия, 20-24 февраля 2012 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Комитет по рыбному хозяйству. - 2012
19.

Code of practice for fish and fishery products/Codex alimentarius commission, World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
20.

Second international congress on seafood technology on sustainable, innovative and healthy seafood/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
 1-20    21-40  
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси