Поисковый запрос: (<.>K=РЫБНЫЕ ПРОДУКТЫ<.>) |
Общее количество найденных документов : 41
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Доклад о работе двадцать девятой сессии комитета по рыбному хозяйству, Рим, 31 января - 4 февраля 2011 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация объединенных наций. - 2011
|
>2.
| Food Outlook. July 2018. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
|
>3.
| Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
|
>4.
| Lem A. Economic analysis of supply and demand for food up to 2030 - special focus on fish and fishery products/A. Lem, T. Bjorndal ; конс. A. Lappo. - 2014
|
>5.
| Johnston W.A. Freezing and refrigerated storage in fisheries/Johnston W.A., Nicholson F.J.; FAO. - 1994
|
>6.
| Codex Alimentarius /Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission; Summarized and ed. Smith B.R.. - 1990
|
>7.
| Санитарно-гигиенические требования, контроль и проведение проверок в сети реализации рыбной продукции/Ш. Чаклы [и др.]. - 2013
|
>8.
| OECD-FAO agricultural outlook 2018-2027. Special focus: Middle East and North Africa/Food and Agricultural Organization of the United Nations, Organisation for Economic Co-operation and Development. - 2018
|
>9.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры - 2016: вклад в обеспечение всеобщей продовольственной безопасности и питания/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2016
|
>10.
| The state of world ficheries and aquaculture - 2016: contributing to food security and nutrition for all/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2016
|
>11.
| Устойчивое рыболовство и аквакультура для обеспечения продовольственной безопасности и питания/Комитет по всемирной продовольственной безопасности, Группа экспертов высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности и питания. - 2014
|
>12.
| Cai J. Short-term projection of global fish demand and supply gaps/J. Cai, P. Leung. - 2017
|
>13.
| Code of practice for fish and fishery products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2020
|
>14.
| Understanding antimicrobial resistance in aquaculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations2020
|
>15.
| Risk profile. Group B Streptococcus (GBS). Streptococcus agalactiae sequence type (ST) 283 in freshwater fish/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
|
>16.
| Farmed aquatic food for all tastes. The journey of twelve Mediterranean and Black Sea species from farms to your plates/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2023
|
>17.
| Vornic A. Fish: know it, cook it, eat it/A. Vornic. - 2022
|
>18.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры. 2020. Меры по повышению устойчивости/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2020
|
>19.
| OECD-FAO agricultural outlook 2019-2028. Special focus: Latin America/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Organisation for Economic Co-operation and Development. - 2019
|
>20.
| General fisheries commission for the mediterranean/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
|
|
|