На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (532)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (9)Аграрные издания НАН Беларуси (49)Органическое сельское хозяйство (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=РИСКИ<.>)
Общее количество найденных документов : 18
Показаны документы с 1 по 18
1.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 1. - 2005
2.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
3.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 1. - 2006
4.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 2. - 2006
5.

Roberts R. A. J. Livestock and aquaculture insurance in developing countries/R. A. J. Roberts. - 2007
6.

International seafood trade: challenges and opportunities/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2009
7.

FLOSS in cadastre and land registration/Food and Agriculture Organization of the United Nations, International Federation of Surveyors. - 2010
8.

Pica-Ciamarra U. Livestock sector policies and programmes in developing countries. A menu for practitioners/U. Pica-Ciamarra, J. Otte, Ch. Martini. - 2010
9.

Донченко Л. В. Национальные и международные аспекты безопасности пищевой продукции в условиях членства России в ВТО/Л. В. Донченко, В. Д. Надыкта ; рец. П. Н. Николаевич. - 2014
10.

Guidelines on urban and peri-urban forestry/F. Salbitano [et al.]. - 2016
11.

Bueno P. B. Adaptation strategies of the aquaculture sector to the impacts of climate change/P. B. Bueno, D. Soto. - 2017
12.

Carryover in feed and transfer from feed to food of unavoidable and unintended residues of approved veterinary drugs/Food and agriculture organization of the United Nations, World health organization. - 2019
13.

Food outlook. June 2021. Biannual report on global food markets/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
14.

Impact of soil conservation measures on erosion control and soil quality/International Atomic Energy Agency. - 2011
15.

The state of the world’s land and water resources for food and agriculture. Systems at breaking point/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
16.

Положение дел в области продовольствия и сельского хозяйства 2021. Повышение жизнестойкости агропродовольственных систем в условиях потрясений и стрессов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2021
17.

Wild check. Assessing risks and opportunities of trade in wild plant ingredients/C. Schindler [et al.]. - 2022
18.

Final report of the sea containers task force/Food and Agriculture Organization of the United Nations, International Plant Protection Convention. - 2022
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси