На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (159)Аграрные издания НАН Беларуси (1)Органическое сельское хозяйство (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ПРОИЗВОДСТВЕННЫЕ СИСТЕМЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 52
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-52 
1.

Strategy and outline plan for improving information on status and trends of aquaculture/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome). - 2008
2.

Hishamunda N. Commercial aquaculture and economic growth, poverty alleviation and food security/N. Hishamunda, J. Cai, P. S. Leung. - 2009
3.

Global livestock production systems/T. Robinson [et al.]. - 2011
4.

Smallholder dairy methodology. Draft methodology for quantification of GHG emission reductions from Improved management in smallholder dairy production systems using a standardized baseline/Food and Agricultural Organization of the United Nations, International Livestock Research Institute. - 2016
5.

Drivers, dynamics and epidemiology of antimicrobial resistance in animal production/B. A. Wall [и др.]. - 2016
6.

A methodology for greenhouse gas emission and carbon sequestration assessments in agriculture. Supplemental materials for info note series analysing low emissions agricultural practices in USAID development projects/U. Grewer [и др.]2016
7.

Principles for the assessment of livestock impacts on biodiversity. - 2016
8.

Environmental performance of large ruminant supply chains. - 2016
9.

Mediterra 2016. Zero waste in the Mediterranean. Natural resources, food and knowledge. - 2016
10.

"Sustainable value chains for sustainable food systems", a workshop of the FAO/UNEP programme on sustainable food systems(2016;Rome). Sustainable value chains for sustainable food systems/ed.: A. Meybeck, S. Redfern. - 2016
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-52 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси