Поисковый запрос: (<.>K=ПОДГОТОВКА<.>) |
Общее количество найденных документов : 20
Показаны документы с 1 по 20 |
>1.
| Farm-made aquafeeds/Ed.by Michael B.New,Tacon A.G.J.,Csavas I.. - 1995
|
>2.
| Rossello E.J.M Technical guidelines for field variety trials/Rossello E.J.M, Gorostiza M.F.; FAO. - 1993
|
>3.
| Greenfield H. Food composition data: production, management and use/H. Greenfield, D. A.T. Southgate ; ред.: B. A. Burlingame, U. R. Charrondiere. - 2003
|
>4.
| Animal production based on crop residues. Chinese experiences/ред.: G. Tingshuang, M. D. Sanchez, G. P. Yu. - 2002
|
>5.
| Report of the second meeting of directors of the Network of aquaculture Centres in Central-Eastern Europe/Network of aquaculture Centres in Central-Eastern Europe. Meeting (2 ; 8 - 9 September 2005 ; Astrakhan). - 2006
|
>6.
| Capacity building to implement good animal welfare practices/D. Fraser [et al.]. - 2009
|
>7.
| Rural youth aged 15-17. Expert meeting. Addressing the challenges faced by rural youth aged 15-17 in preparing for and accessing decent work. - 2017
|
>8.
| Полевая школа фермеров. Планирование с целью повышения качества программ/ред. Х. Муминджанов ; пер. А. Крылов. - 2016
|
>9.
| Parul S. S. Facilitators’ guide book for farmers’ field schools/S. S. Parul. - 2017
|
>10.
| Hosch G. Seafood traceability for fisheries compliance. Country-level support for catch documentation schemes/G. Hosch, F. Blaha. - 2017
|
>11.
| Preparing a national phytosanitary capacity development strategy. A phytosanitary capacity development training tool for NPPOs/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2017
|
>12.
| Койшыбаев М. Болезни пшеницы/М. Койшыбаев. - 2018
|
>13.
| Global forest resources assessment 2020/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2018
|
>14.
| Руководство по стратегии электронного сельского хозяйства. Реализовано в некоторых странах Азиатско-Тихоокеанского региона, Европы и Центральной Азии/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2018
|
>15.
| Руководство по организации производства овощей в неотапливаемых теплицах в Республике Таджикистан. Проект ФАО ООН "Развитие потенциала для укрепления продовольственной безопасности и питания в отдельных странах Кавказа и Центральной Азии"/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Институт отраслевого питания. - 2018
|
>16.
| Report of the second meeting of the global record informal open-ended technical and advisory working group, Rome, 21-23 March 2016/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2016
|
>17.
| Глобальная оценка лесных ресурсов 2020 года. Основной отчет/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2021
|
>18.
| Farmer field schools for family poultry producers/The Food and Agriculture Organization of the United Nations, International Fund for Agricultural Development. - 2022
|
>19.
| Prevention and control of microbiological hazards in fresh fruits and vegetables/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization Pt. 3: Sprout. - 2023
|
>20.
| Rekola M. Global assessment of forest education. Creation of a global forest education platform and launch of a joint initiative under the aegis of the collaborative partnership on forests (FAO-ITTO-IUFRO project GCP /GLO/044/GER)/M. Rekola, T. L. Sharik. - 2022
|
|