На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (189)Аграрные издания НАН Беларуси (41)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ПИЩЕВЫЕ РАЦИОНЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
1.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 2: An overwiew of approaches and tools. - 2008
2.

Methods to monitor the human right to adequate food/Food and Agriculture Organization of the United Nations (Rome) Vol. 1: Making the case for rights-focused and rights-based monitoring. - 2008
3.

Sustainable diets and biodiversity: directions and solutions for policy, research and action/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - [2012]
4.

Menza V. Eating well for good health: lessons on nutrition and healthy diets/V. Menza, C. Probart. - 2013
5.

The state of food and agriculture, 2013. Food systems for better nutrition/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
6.

Improving diets and nutrition. Food-based approaches/Food and Agriculture Organization of the United Nations, CABI. - 2014
7.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations, USAID, Food and Nutrition Technical Assistance III Project, Калифорнийский университет в Дейвисе. - 2016
8.

Water pollution from agriculture: a global review/J. Mateo-Sagasta [et al.]. - 2017
9.

Regional overview of food insecurity - 2016: the food insecurity transition. Europe and Central Asia. - 2017
10.

Nutrition Challenge Badge. - 2017
11.

Региональный обзор по продовольственной безопасности - 2016: изменение положения дел с продовольственной безопасностью. Европа и Центральная Азия. - 2017
12.

Guidelines on assessing biodiverse foods in dietary intake surveys/G. Kennedy [et al.]. - 2017
13.

Диалоги по вопросам политики в области продовольственной безопасности и питания в странах Европы, Кавказа и Центральной Азии в период с 2016 по 2019 гг. /Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2019
14.

Minimum dietary diversity for women/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
15.

Global report on the state of dietary data/Food and Agriculture Organization of the United Nations, Intake – Center for Dietary Assessment. - 2022
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси