Поисковый запрос: (<.>K=ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ<.>) |
Общее количество найденных документов : 81
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Lem A. Economic analysis of supply and demand for food up to 2030 - special focus on fish and fishery products/A. Lem, T. Bjorndal ; конс. A. Lappo. - 2014
|
>2.
| Pesticide residues in food 2015/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations Part 1: Residues. - 2016
|
>3.
| Приходько Д. Российская Федерация: обзор мясной отрасли/Д. Приходько, А. Давлеев. - 2014
|
>4.
| Элементы ДРВ. Элементы содействия осуществлению на национальном уровне доступа и распределения выгод для различных субсекторов генетических ресурсов для производства продовольствия и ведения сельского хозяйства/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Комиссия по генетическим ресурсам для производства продовольствия и ведения сельского хозяйства. - 2016
|
>5.
| Санитарно-гигиенические требования, контроль и проведение проверок в сети реализации рыбной продукции/Ш. Чаклы [и др.]. - 2013
|
>6.
| Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2016
|
>7.
| Комиссия Codex Alimentarius. Стратегический план 2014-2019/Всемирная организация здравоохранения, Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных наций. - 2014
|
>8.
| Комиссия Codex Alimentarius/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Всемирная организация здравоохранения. - 2018
|
>9.
| Codex alimentarius. Understanding codex/Food and agriculture organization of the United Nations, World health organization. - 2018
|
>10.
| Smallholder dairy methodology. Draft methodology for quantification of GHG emission reductions from Improved management in smallholder dairy production systems using a standardized baseline/Food and Agricultural Organization of the United Nations, International Livestock Research Institute. - 2016
|
>11.
| "Sustainable value chains for sustainable food systems", a workshop of the FAO/UNEP programme on sustainable food systems(2016;Rome). Sustainable value chains for sustainable food systems/ed.: A. Meybeck, S. Redfern. - 2016
|
>12.
| The state of food and agriculture/FAO. - 1994
|
>13.
| Protein quality evaluation/FAO. - 1991
|
>14.
| Codex Alimentarius /Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission; Summarized and ed. Smith B.R.. - 1990
|
>15.
| The State of Food and Agriculture. - 1992
|
>16.
| Legislation governing food control and quality certification/Chiaradia-Bousguet J.. - 1995
|
>17.
| Food and Agriculture Organization of the United Nations . Council. Session (108;1995,June;Rome). Report...5-14 June 1995/FAO. - 1995
|
>18.
| The state of food and agriculture/FAO. - 1996
|
>19.
| Guide to specifications for general notices general analytical techniques identification tests test solutions and other reference materials/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. - 1991
|
>20.
| Ярмак А. Украина. Обзор сахарной отрасли/А. Ярмак, Д. Приходько. - 2014
|
|
|