На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (4762)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (49)Аграрные издания НАН Беларуси (1305)Органическое сельское хозяйство (7)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ПЕСТИЦИДЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 72
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-72 
1.

Международный кодекс поведения в области распределения и использования пестицидов/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
2.

Submission and evaluation of pesticide residues data for the estimation of maximum residue levels in food and feed/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
3.

Vapnek J. Designing national pesticide legislation/J. Vapnek, I. Pagotto, M. Kwoka. - 2007
4.

Pesticide residues in food 2007. Joint FAO/WHO meeting on pesticides residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
5.

Pesticide residues in food 2011. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
6.

Pesticide residues in food 2014. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2014
7.

Pesticide residues in food 2009. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
8.

Pesticide residues in food 2010. Joint FAO/WHO meeting on pesticide residues/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2011
9.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 2. - 2006
10.

Pesticide residues in food - 2002/Joint meeting of the FAO panel of the experts on pesticide residues in food and the WHO core assessment group on pestidues (16-25 September 2002 ; Rome). - 2002
11.

Pesticide residues in food - 2004. Evaluations. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2004 ; Rome) Vol. 2. - 2005
12.

Pesticide residues in food - 2005. Evaluations 2005. Part I - Residues/Joint meeting of the FAO panel of experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO core assessment group (20 - 29 September 2005 ; Geneva) Vol. 1. - 2006
13.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 1. - 2007
14.

Pesticide residues in food 2006. Evaluations Part I: Residues vol. 2. - 2007
15.

Pesticide residues in food 2006/Joint FAO/WHO meeting of the FAO Panel of Experts on pesticide residues in food and the environment and the WHO Core Assessment Group on pesticide residues (3 - 12 October 2006 ; Rome). - 2006
16.

Охрана здоровья людей и окружающей среды/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Программа Организации Объединенных Наций по окружающей среде. - 2004
17.

The international code of conduct on pesticide management/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2014
18.

The pollination of cultivated plants/Food and Agriculture Organization of the United Nations Vol. 2. - 2018
19.

Monitoring global progress on antimicrobial resistance: tripartite AMR country self-assessment survey (TrACSS) 2019-2020. Global analysis report/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Organisation for Animal Health, World Health Organization2021
20.

Руководство по организации производства помидор в отапливаемых теплицах в Республике Армения. Проект ФАО ООН "Развитие потенциала для укрепления продовольственной безопасности и питания в отдельных странах Кавказа и Центральной Азии"/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций, Институт отраслевого питания. - 2018
 1-20    21-40   41-60   61-72 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси