На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (4736)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (49)Аграрные издания НАН Беларуси (1299)Органическое сельское хозяйство (7)Аграрная книга кон. XIX - нач. XX вв. (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ПЕСТИЦИДЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 71
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.

Agricultural pesticide sprayers/Food and Agriculture organization of the United Nations Vol.1: FAO guidelines on eguipment guality control and use and FAO minimum standards. - 1998
2.

Agricultural pesticide sprayers/Food and Agriculture organization of the United NAtions Vol.2: FAO technical standards:sprayer specifications and test procedures. - 1998
3.

Aspects determining the risk of pesticides to wild bees: risk profiles for focal crops on three continents/H. Valk van der [et al.]. - 2013
4.

Codex alimentarius/Joint FAO/WHO food standard programme.Codex alimentarius commiss. 2. - 1993
5.

Codex alimentarius/Food and Agriculture Organization of the United Nations V.2B. - 1998
6.

Codex Alimentarius /Joint FAO/WHO Food Standards Programme, Codex Alimentarius Commission; Summarized and ed. Smith B.R.. - 1990
7.

Codex alimentarius commission/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2016
8.

Integrated pest management of major pests and diseases in eastern Europe and the Caucasus. - 2017
9.

International Code of Conduct on the Distribution and Use of Pesticides. - 2005
10.

Joint Meeting of the FAO Panel of Experts on Pesticide Residues in Food and the Environment and WHO Toxicological Core Assessment Group(16-25 September 1996; Rome).Pesticide residues in food-1996/Food and Agriculture Organization of the United Nations. World Health Organization 1: Residues. - 1997
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси