Поисковый запрос: (<.>K=ПЕРЕРАБОТКА<.>) |
Общее количество найденных документов : 23
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| Fruit and vegetable processing/FAO. - 1995
|
>2.
| Fornias O.V. Edible by-products of slaughter animals/Fornias O.V., Palya V.J.; FAO. - 1996
|
>3.
| Lin E. Production and processing of small seeds for birds/E. Lin. - 2005
|
>4.
| Globalisation and fisheries. - 2007
|
>5.
| Code of practice for fish and fishery products/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2009
|
>6.
| Report of the FAO expert workshop on the application of biosecurity measures to control Salmonella contamination in sustainable aquaculture, Mangalore, India, 19-21 January 2010/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2010
|
>7.
| Global food losses and food waste. Extent, causes and prevention/J. Gustavsson [et al.]. - 2011
|
>8.
| Fellows P. Processing for prosperity/P. Fellows. - 2011
|
>9.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры 2012/Департамент рыболовства и аквакультуры ФАО, Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2012
|
>10.
| The state of world fisheries and aquaculture 2012/FAO Fisheries and Aquaculture Department, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
|
>11.
| Toolkit: Reducing the Food Wastage Footprint/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2013
|
>12.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры: возможности и проблемы/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2014
|
>13.
| Приходько Д. Российская Федерация: обзор мясной отрасли/Д. Приходько, А. Давлеев. - 2014
|
>14.
| Ярмак А. Украина. Обзор сахарной отрасли/А. Ярмак, Д. Приходько. - 2014
|
>15.
| Состояние мирового рыболовства и аквакультуры: возможности и проблемы/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2014
|
>16.
| Григорук В. В. Развитие органического сельского хозяйства в мире и Казахстане/В. В. Григорук, Е. В. Климов ; ред. Х. Муминджанов. - 2016
|
>17.
| FAO Corporate Environmental Responsibility Strategy 2017-2020. - 2017
|
>18.
| Cai J. Understanding and measuring the contribution of aquaculture and fisheries to gross domestic product (GDP)/J. Cai, H. Huang, P. Leung. - 2019
|
>19.
| Managing risks to build climate-smart and resilient agrifood value chains. The role of climate services/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2022
|
>20.
| Control measures for Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) associated with meat and dairy products/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - 2022
|
|
|