На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (135)Аграрные издания НАН Беларуси (7)Органическое сельское хозяйство (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ПАРНИКОВЫЕ ГАЗЫ<.>)
Общее количество найденных документов : 38
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-38 
1.

What woodfuels can do to mitigate climate change. - 2010
2.

Soil organic carbon accumulation and greenhouse gas emission reductions from conservation agriculture/S. Corsi [et al.]. - 2012
3.

Report of the expert workshop on greenhouse gas emissions strategies and methods in seafood, Rome 23-25 January 2012/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2012
4.

Mitigation of greenhouse gas emissions in livestock production/A. N. Hristov [et al.] ; ed.: P. J. Gerber, B. Henderson, H. P. S. Makkar. - 2013
5.

Tackling climate change through livestock: a global assessment of emissions and mitigation opportunities/P. J. Gerber [et al.]. - 2013
6.

National forest monitoring systems: monitoring and measurement, reporting and verification (M&MRV) in the context of REDD+ Activitiest of REDD+activities/Food and Agriculture Organization of the United Nations, UN-REDD Programme Secretariat. - 2013
7.

Report of the FAO expert workshop on strategies and practical options for greenhouse gas reductions in fisheries and aquaculture food production systems, Bergen, Norway, 4–5 March 2013/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2015
8.

Продовольственная безопасность и изменение климата/Комитет по всемирной продовольственной безопасности, Группа экспертов высокого уровня по вопросам продовольственной безопасности и питания. - 2012
9.

Положение дел в области продовольствия и сельского хозяйства: изменение климата, сельское хозяйство и продовольственная безопасность/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2016
10.

Smallholder dairy methodology. Draft methodology for quantification of GHG emission reductions from Improved management in smallholder dairy production systems using a standardized baseline/Food and Agricultural Organization of the United Nations, International Livestock Research Institute. - 2016
11.

A methodology for greenhouse gas emission and carbon sequestration assessments in agriculture. Supplemental materials for info note series analysing low emissions agricultural practices in USAID development projects/U. Grewer [и др.]2016
12.

The state of food and agriculture. Climate change, agriculture and food security. - 2016
13.

Estimating greenhouse gas emissions in agriculture/F. N. Tubiello [и др.]. - 2015
14.

Low emissions development of the beef cattle sector in Uruguay. Reducing enteric methane for food security and livelihoods. - 2017
15.

The charcoal transition. Greening the charcoal value chain to mitigate climate change and improve local livelihoods. - 2017
16.

Soil organic carbon: the hidden potential/C. Lefèvre [et al.] ; ed. L. Wiese [et al.] ; rev. S. Federici [et al.]. - 2017
17.

FAO-IPCC expert meeting on climate change, land use and food security 23-25 January 2017. - 2017
18.

Программа всемирной сельскохозяйственной переписи 2020 года Т. 1: Программа, понятия и определения. - 2016
19.

Strengthening sector policies for better food security and nutrition results. Climate change. - 2017
20.

FAO Corporate Environmental Responsibility Strategy 2017-2020. - 2017
 1-20    21-38 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси