На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (792)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (8)Аграрные издания НАН Беларуси (108)Органическое сельское хозяйство (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ОЦЕНКА КАЧЕСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Miller G. Manuals of food duality control/Miller G.; FAO. - 1992
2.

Manual of food quality controlFAOFAO. - 1991
3.

Manual of food guality control/FAO. - 1993
4.

Доклад о работе двадцать девятой сессии комитета по рыбному хозяйству, Рим, 31 января - 4 февраля 2011 года/Продовольственная и сельскохозяйственная организация объединенных наций. - 2011
5.

FAO seed review/FAO. - 1994
6.

Legislation governing food control and quality certification/Chiaradia-Bousguet J.. - 1995
7.

World statistical compendium for raw hides and skins, leather and leather footwear /FAO. - 1994
8.

Forest resources assessment. - 1995
9.

Manual of food quality controlFAO. - 1990
10.

Assurance of seafood quality/H.H.Huss. - 1994
11.

Report of the twenty-ninth session of the Committee on Fisheries, Rome, 31 January- 4 February, 2011/Food and Agricultural Organization of the United Nations. - 2011
12.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
13.

Укрепление государственных систем контроля качества продовольствия/Продовольственная и сельскохозяйственная организация Объединенных Наций. - 2009
14.

Residue evaluation of certain veterinary drugs. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives/Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Healf Organization. - 2012
15.

Integration of environment and nutrition in life cycle assessment of food items: opportunities and challenges/S. McLaren [et al.]. - 2021
16.

Handbook - Using the information toolkit. Information toolkit on food biotechnologies with a focus on food safety/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2021
17.

Dietary protein quality evaluation in human nutrition: report of an FAO Expert Consultation, 31 March-2 April, 2011, Auckland, New Zealand/Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2013
18.

Guidelines on assessing biodiverse foods in dietary intake surveys/G. Kennedy [et al.]. - 2017
19.

Strengthening national food control systems. A quick guide to assess capacity building needs. - 2007
20.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
 1-20    21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси