На сайт БелСХБ Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Библиотека-депозитарий ФАО- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Электронный каталог БелСХБ (790)Журнал «Известия Национальной академии наук Беларуси. Серия аграрных наук» (8)Аграрные издания НАН Беларуси (106)Органическое сельское хозяйство (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: (<.>K=ОЦЕНКА КАЧЕСТВА<.>)
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-28 
1.

Manual of food quality controlFAO. - 1990
2.

Manual of food quality controlFAOFAO. - 1991
3.

Miller G. Manuals of food duality control/Miller G.; FAO. - 1992
4.

Manual of food guality control/FAO. - 1993
5.

World statistical compendium for raw hides and skins, leather and leather footwear /FAO. - 1994
6.

FAO seed review/FAO. - 1994
7.

Assurance of seafood quality/H.H.Huss. - 1994
8.

Legislation governing food control and quality certification/Chiaradia-Bousguet J.. - 1995
9.

Forest resources assessment. - 1995
10.

Safety evaluation of certain mycotoxins in food/Meeting of the Joint FAO/WHO expert committee on food additives (JECFA) (56 ; ). - 20012001
11.

Панъевропейская конференция ФАО/ВОЗ по безопасности и качеству пищевых продуктов(25-28 февраля 2002; Будапешт).Заключительный доклад. - 2003
12.

Assessing quality and safety of animal feeds. - 2004
13.

Huss H.H. Assessment and management of seafood safety and quality/H. H. Huss, L. Ababouch, L. Gram. - 2004
14.

Risk assessment of Vibrio vulnificus in raw oysters. - 2005
15.

Risk assessment of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm-water shrimp and international trade. - 2005
16.

Residue evaluation of certain veterinary drugs/Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (66 ; 2006). - 2006
17.

FAO/WHO guidance to governments on the application of HACCP in small and/or less-developed food businesses. - 2006
18.

Understanding the Codex alimentarius. - 2006
19.

Compendium of food additive specifications/World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations. - 2007
20.

Strengthening national food control systems. A quick guide to assess capacity building needs. - 2007
 1-20    21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)
Журналы и
газеты
Научное издание
ACTA HORTICULTURAE
Рейтинг@Mail.ru Научное издание
UNASYLVA
Персональные страницы
ученых-аграриев Беларуси